“Zorlukları birlikte aşacağız”

“Zorlukları birlikte aşacağız”

Gönyeli’de göreve getirilen Teknik Direktör Mustafa Özarabacı ilk çalışmasını yaptırdı.

A+A-

Emre Perçinci’nin görevinden ayrılmasının ardından K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’de Teknik Direktörlük görevine getirilen Mustafa Özarabacı takımla ilk çalışmasını yaptı. Göçmenköy Antrenman Sahası’nda yer alan çalışmayı kulüp başkanı Ömer Arabacıoğlu da takip etti. Özarabacı takımdan ayrılan Eray Halil ve Charles Folley’in yerine muhakkak takviye yapmaları gerektiğini belirtirken “Zorlukları hep birlikte aşacağımızı biliyorum” dedi.

 

Özarabacı: “Takım iyi bir ilk yarı geçirdi. Ama bu bize yetmemeli”

YENİDÜZEN’e konuşan Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı sahalardan bir devre uzak kaldığını, bunun kendi kararı olduğunu belirtti. Gönyeli ile yaptıkları görüşme sonrası sahalara dönen Özarabacı, “Bazı zorluklar olduğunu biliyorum. Ama bu zorlukları hep birlikte aşacağımızı da biliyorum. Ayrıca takımın iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Özellikle harcanan paraya, kurulan kadroya bakıldığı zaman güzel bir ilk yarı geçirdi. Ama bu bize yetmemeli. Her zaman üzerine koymalıyız. Futbol da hayat gibidir. Durursanız düşersiniz. Bunu devam ettirmek, son hızla koşmak lazım” açıklamasını yaptı.

 

“Gidenlerin yerine muhakkak takviye yapmamız lazım”

“Önümüzde bir kupa olayı var. Ligdeki konumumuz itibarı ile kupada daha rahat ilerleyebiliriz” diyen Mustafa Özarabacı, “Ligin ilk yarısında Gönyeli’yi izledim. Yenicami’ye dönen bir oyuncumuz var. Savunmaya muhakkak bir takviye yapmalıyız. Bir de orta sahada görev yapan Charles Folley geri gelmeyecek. Onun yerine acil bir oyuncu almamız gerekiyor” dedi. “Gönül arzu eder ki daha fazla takviye yapalım ama kulübün şartlarını düşünmek zorundayız” diyen Özarabacı, “Ben her zaman böyle bir antrenör oldum” ifadelerini kullandı.

 

“Play-out oynamazsak başarıdır”

“Sezonun sonunda Gönyeli kupayı alsın veya almasın başarı sayarım” diyen Özarabacı, “Harcanan rakamlara baktığımız zaman, çok daha fazlasını kullanan takımlar bu başarıyı elde edemedi. Takım Play-out oynamazsa yine başarı sayarım. O pozisyona gelmememiz lazım. Bunu hiç kimse tek başına yapamaz. Başkan, yönetim, oyuncular, antrenör ve camia birlikte yapar. Bir yerde başarı varsa bu herkesin ürünüdür” dedi.

Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.