“Zorluk derecesi yüksek bir maç”

“Zorluk derecesi yüksek bir maç”

Geçtiğimiz hafta lider ve namağlup Yenicami’yi yenerek ligin yeni lideri olan Mağusa Türk Gücü, Girne’den lider dönmek istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz hafta Süper Lig lideri ve namağlup Yenicami’yi net bir skorla 3-0 mağlup ederek ligin yeni lideri olan Mağusa Türk Gücü (MTG), bu akşam saat 18:30’da Girne Mete Adanır Stadı’nda karşılaşacağı Doğan Türk Birliği karşısında kazanıp evine lider olarak dönmek istiyor. MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu gazetemize yaptığı değerlendirmede, “DTB karşılaşmasının da, tıpkı geçtiğimiz hafta oynadıkları zorluk derecesi yüksek oynadıkları Yenicami maçı gibi zorluk derecesi bir hayli yüksek karşılaşma olduğunu” söyledi. Ligde daha oynanacak çok maç olduğunun altını çizen Ali Oraloğlu, “DTB maçının da tıpkı Yenicami maçı gibi bir lig maçı olduğunu, ancak galip gelen takımın, bu takımların bir adım önüne geçtiğini” söyledi.

 

Oraloğlu: “Yenicami karşısında takım olarak doğruları yaptık”

“Süper Lig’e başlarken, aynen Yenicami ve DTB gibi takımlar, önümüze hedefler koyarak başladık” açıklaması yapan MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Bizim koyduğumuz hedef şampiyonluk hedefidir” dedi. Oraloğlu, “Sezon içinde 10 hafta boyunca oynadığımız karşılaşmalarda kendimize göre saha içerisinde doğruları yaparak oynamaya çalıştık, ligdeki şu anki konumumuza baktığımız zaman bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz” dedi. MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Geçtiğimiz hafta kendi seyircimiz önünde zorluk derecesi çok yüksek olan lider ve namağlup Yenicami’yi mağlup ettik. Takımım Yenicami karşısında saha içerinde doğruları yaparak mağlup ederken, bu ligde neler başarabileceğini ve gücünü de göstermiş oldu” dedi.

 

“DTB’nin de bizim gibi hedefleri var”

Bu akşam Girne Mete Adanır Stadı’nda saat 18:30’da karşı karşıya geleceği DTB karşılaşmasını, tıpkı Yenicami maçı gibi zorluk derecesi yüksek bir lig maçı olduğunun altını çizen MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Lider gidip, galip gelerek Mağusa’ya lider dönmek istiyoruz” dedi. DTB’nin son haftalarda iyi futbol oynayarak kazanan ve morali yüksek bir takım olduğunu belirten Ali Oraloğlu, “Bizim gibi onlarında bu ligde hedefi olan bir takım ve hedefine ulaşmak için de biliyorum ki kazanmak için çok bizim gibi gayret edecekler. Ancak biz daha çok gayret ve efor sarf ederek galip gelerek Mağusa’ya üç puanla dönmek istiyoruz” dedi. Sezon başından beri sakat olan Şenol ve Sami’nin tedavilerinin devam ettiğini belirten Oraloğlu, “DTB başında çok tecrübeli bir teknik heyetinin olduğunu, bunun yanında iyi oyunculardan kurulu da bir kadro yapısı olduğunu” söyledi.

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.