“Zirveye oynamak istiyorsak kazanmalıyız”

“Zirveye oynamak istiyorsak kazanmalıyız”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği'nin genç kalecisi Ozan Mercan YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği'nin genç kalecisi Ozan Mercan YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Mercan, zirveye oynamaları için kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

 

Mercan: “Ligde her takım birbirini yenebiliyor”

Ozan Mercan, ligde her takımın birbirini yenebildiğini, bunun da ligin seyir zevkini arttırdığını ifade etti. Mercan; “Sezon başından beri takımın moral ve motivasyonu çok iyi. Son iki hafta da üst üste aldığımız iki galibiyet takimin özgüvenini artırdı. Ligdeki her takımın gücü denktir. Her takım, her takımı yenebileceği maçlar oynanıyor, buda ligin seyir sevkini artırdığını söyledi.

 

“Cihangir maçı zor geçecek”

Önümüzdeki Pazartesi akşamı karşılaşacakları Cihangir maçı ile ilgili görüşlerini söylenen Mercan, “Pazartesi akşamı oynayacağımız Cihangir maçı zor geçecek. Biz seriye devam etmek için Kazanmak istiyoruz. Onlar da kötü bir süreçten geçiyor. İleriki haftalarda rahat konumda olmak için kazanmak isteyecekler. Biz Doğan Türk Birliği olarak yukarılara oynamak istiyorsak kazanmalıyız. Zorlu maça 4 antrenman yaparak moralli bir şekilde hazırlandık. Cihangir maçından da galip gelerek bir sonraki Türk ocağı derbisine iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.