1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirvede yenilgisiz üç takım
Zirvede yenilgisiz üç takım

Zirvede yenilgisiz üç takım

Ligdeki bu heyecan Perşembe akşamı saat 19:00 da Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan YDÜ – UKÜ maçıyla devam edecek.

A+A-

 

2014 – 2015 Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde bugüne kadar oynanan maçlar sonucunda, üç takım sekiz puanla zirvede yer alıyor. Bu üç takımın kendi aralarında henüz karşılaşma yapmamaları nedeniyle gol averajıyla lider olan YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) ligde sırasıyla DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi), Korkuteli, Lefkoşa Beşparmak ve Darbaz takımlarını yendi. İkinci sırada yer alan UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi), MGA (Mağusa Gelişim Akademisi), DAÜ, Korkuteli ve son maçında Lefkoşa Beşparmak takımları karşısında galip geldi. Averajla üçüncü sırada yer alan Yükseliş takımı Darbaz, MGA, Lefkoşa Beşparmak ve Korkuteli takımlarını yendi. Sekiz puana sahip üç takımda ligin bitimine üç hafta kala Play off’larda mücadele etmeye hak kazandılar. Üç takım son haftalarda kendi aralarında oynayacakları maçlarla Play off mücadelesine kaçıncı sırada başlayacaklarını belirleyecek.  
Ligdeki bu heyecan Perşembe akşamı saat 19:00 da Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan YDÜ – UKÜ maçıyla devam edecek.

Kadınlarda lider YDÜ
Hentbol Büyük Kadınlar Ligi’nde ilk devrenin ardından YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) oynadığı dört maçını da kazanarak sekiz puanla namağlup yoluna devam ediyor. YDÜ bu sezon ligde oynadığı dört maçını sırasıyla Levent, DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi), UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ve Esentepe takımlarını yendi. İkinci sırada yer alan UKÜ ligde sadece rakibi YDÜ’ye mağlup oldu. Son sırada ve henüz puanla tanışamayan Esentepe ikinci devrenin başlamasıyla hem puan veya puanlarla tanışmak hem de Play off’lara kalabilmek mücadele edecek. Ligde dikkatler  yarın akşam saat 19:00’da İskele Spor Salonu’nda oynanacak olan DAÜ – Esentepe maçına çevrildi.

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur