1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirvede puan hesapları
 Zirvede puan hesapları

Zirvede puan hesapları

K-Pet Süper Lig’de 15. hafta bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de 15’inci hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla başlıyor.  Kritik ve zorlu maçların oynanacağı haftada lider Küçük Kaymaklı, ligin güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ne konuk olacak. Liderin en yakın takipçisi Yenicami de Güzelyurt’ta Bostancı Bağcıl deplasmanına konuk olacak.
K-Pet Süper Lig’de bugün dört maç, yarın ise üç maç oynanacak. Ligde bugün; Bostancı Bağcıl – Yenicami, Lefke – Cihangir, Mormenekşe – Gençlik Gücü ve Çetinkaya - Serdarlı takımları karşı karşıya gelecek. Yarın ise Doğan Türk Birliği – Küçük Kaymaklı, Yalova – Yeniboğaziçi ve Mağusa Türk Gücü - Hamitköy maçları oynanacak.

Bostancı’da puan avı: B.Bağcıl – Yenicami
K-Pet Süper Lig’de bugünün en dikkat çeken maçlarından biri Bostancı Bağcıl ile Yenicami arasında oynanacak. Ligde geçtiğimiz hafta kritik Yeniboğaziçi karşılaşmasından galip ayrılan Bağcıl, şampiyonluk adaylarından Yenicami’den puan veya puanlar alıp yoluna devam etmek istiyor. Ligde geçtiğimiz hafta kendi evinde şampiyonluk adaylarından Lefke’ye mağlup olarak yara alan Yenicami’de ise hedef mutlak galibiyet. Ligin ilk devresinde oynanan maç 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı. Bostancı Yakup Özorun Stadı’ndaki maçı hakem Serkan Şimşek yönetecek.

Karadağ’da zorlu randevu: Lefke - Cihangir
Ligde bugün oynanacak bir başka önemli müsabakada da Lefke ve Cihangir takımları karşı karşıya gelecek. Ligde geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda oturan Yenicami’yi devirerek şampiyonluk yarışında “ben de varım” diyen batı temsilcisinde hedef bu maçı galibiyetle kapatmak. Geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı’ya mağlup olarak yara alan Cihangir’de de hedef zorlu deplasmandan en az bir puanla dönmek. Ligin ilk devresinde oynanan maç 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı. Lefke 16 Ağustos Stadı’ndaki müsabakada Kerem Eran düdük çalacak.

İkisi de sıkıntılı: Mormenekşe – G.Gücü
K-Pet Süper Lig’de bugünün bir başka maçı da Mormenekşe ile Gençlik Gücü arasında oynanacak. Ligde geçtiğimiz hafta birebir rakibini Hamitköy’e mağlup olarak alt sıralara doğru gerileyen Mormenekşe, ligin son sırasındaki rakibini yenip nefes alma niyetinde. Geçtiğimiz hafta Çetinkaya’ya farklı mağlup olan Gençlik Gücü’nde ise hedef maçı galibiyetle tamamlayıp umutlanmak. Ligin ilk devresinde oynanan maçı Gençlik Gücü 2-1 kazanmayı başarmıştı. Mormenekşe Cemal Balses Stadı’ndaki maçta hakem Serdar Bilgimer görev yapacak.

Galip gelen yaşadı: Çetinkaya - Serdarlı
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak bir diğer maçta Çetinkaya ile Serdarlı takımları karşı karşıya gelecek. Ligde geçtiğimiz hafta son sıradaki Gençlik Gücü’nü mağlup eden Çetinkaya’da hedef Serdarlı’yı da mağlup ederek play-out oynamama yolunda önemli üç puan almak. Geçtiğimiz hafta Yalova karşılaşmasında son dakikada yediği golle 3 puanı kaçıran Serdarlı’da ise hedef zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp, yukarılara tırmanmak. Ligin ilk devresinde oynanan maç 0-0’lık eşitlikle tamamlanmıştı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçı Serkan Durmaz yönetecek.

Zorlu 90 dakika: Yalova - Yeniboğaziçi
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak ve zorlu geçmesi beklenen maçta Yalova ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Ligde geçtiğimiz hafta zorlu Serdarlı deplasmanında bir puanı son dakikada bulduğu golle alan Yalova’da hedef birebir rakibini mağlup edip, rakibinin üzerine çıkmak. Geçtiğimiz hafta Bağcıl’a kendi evinde yenilmekten kurtulamayan Yeniboğaziçi’nde ise hedef bu maçtan en az bir puanla dönmek. Ligin ilk devresindeki maç 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı. Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda oynanacak olan maçta Mehmet Malek düdük çalacak.

Askerler mi? Komutanlar mı?: Doğan TB – K.Kaymaklı
Ligde yarın oynanacak ve haftanın en önemli maçı olarak gösterilen karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Küçük Kaymaklı kozlarını paylaşacak. Ligde geçtiğimiz hafta zorlu Mağusa Türk Gücü karşılaşmasından galibiyetle dönen Doğan Türk Birliği, eksiklerine rağmen Küçük Kaymaklı’dan puan alma niyetinde. Ligde geçtiğimiz hafta Cihangir deplasmanından rahat bir galibiyetle dönen ve liderlik koltuğuna oturan Kaymaklı’da ise hedef zorlu maçı kazanıp yerini korumak. Ligin ilk devresinde oynanan maçı Küçük Kaymaklı 5-2 kazanmıştı. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki maçta Mehmet Sezener görev yapacak.

Hisarın altında kritik maç: Mağusa TG - Hamitköy
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak bir başka maçta Mağusa Türk Gücü ile Hamitköy takımları karşı karşıya gelecek.  Ligde geçtiğimiz hafta kendi evinde Doğan Türk Birliği’ne mağlup olan ve yara alan Mağusa Türk Gücü’nde hedef birebir rakibini mağlup etmek. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Mormenekşe’yi 2 kez geriye düşmesine rağmen mağlup etmeyi başaran Hamitköy’de hedef zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarmak. Ligin ilk devresindeki maç 0-0’lık eşitlikle tamamlanmıştı. Gazimağusa Canbulat Stadı’ndaki maçta hakem Ecvet Kanatlı düdük çalacak.

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur