1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirvede değişiklik olmadı
Zirvede değişiklik olmadı

Zirvede değişiklik olmadı

HAFTANIN PANORAMASI...

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 12’nci hafta karşılaşmaları sonunda lider Yenicami ve takipçisi Küçük Kaymaklı galip gelerek şampiyonluk mücadelesini sürdürdüler. Oynanan 7 karşılaşmanın 2 tanesini ev sahibi ekipler, 4 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. Bir karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığı haftada 20 gol kaydedildi.

Haftaya 6 puanlık farkla lider giren Yenicami, ağır bir zeminde oynanan maçta Mormenekşe’nin konuğu oldu. Rakibini her iki devrede kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Yenicami ilk yarıyı da lider tamamlamayı garantiledi.

Kaymaklı’dan farklı galibiyet
Liderin yakın takipçisi Küçük Kaymaklı yaşadığı teknik adam değişikliği sonrası ilk maçında Gençler Birliği’ni konuk etti. Açık bir maç olan ve toplamn 5 golün kaydedildiği karşılaşmayı K.Kaymaklı 4-1 kazanarak lider Yenicami ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi.
Toparlanma sinyalleri veren Lefke, ligin 12’nci haftasını farklı bir galibiyetle kapattı. Ligin alt sıra takımlarından Lapta’ya konuk olan Lefke, rakibini 5-0’lık skorla mağlup ederek elde ettiği farklı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Doğan rahat kazandı
Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği bu hafta son sırada yer alan Gönyeli’ye konuk oldu. Rakibini her iki devrede kaydettiği gollerle 2-0’lık skorla mağlup eden Doğan Türk Birliği, haftayı da 3 puanla kapamış oldu.
Haftanın tek beraberlikle sonuçlanan maçı Serdarlı ile Bostancı Bağcıl arasında oynandı. Serdarlı maçta öne geçmesine karşın kısa süre sonra konuk ekip skoru eşitledi ve maçın 90 dakikası 1-1’lik skorla noktalandı.

MTG uzun zaman sonra
Haftanın önemli galibiyetlerinden bir tanesini Mağusa Türk Gücü elde etti. Ligde 10’uncu haftaya kadar yenilgi yüzü görmeyen ancak önceki hafta ilk mağlubiyetini alan Y.Boğaziçi’ni konuk eden Mağusa Türk Gücü rakibini tek golle yenmeyi başararak haftalar sonra galip geldi.
Ligin 12’nci haftasını Cihangir rahat bir galibiyetle noktaladı. Çetinkaya deplasmanına konuk olan Cihangir, rakibinin eksik oyuncularının çokluğundan da yararlanarak 3-0’lık skorla galip geldi ve ard arda ikinci maçını da galibiyetle noktalayarak rahat bir nefes aldı.


SONUÇLAR
Serdarlı – B.Bağcıl: 1-1
K.Kaymaklı – G.Birliği: 4-1
Lapta – Lefke: 0-5
Mormenekşe – Yenicami: 0-2
Çetinkaya – Cihangir: 0-3
Gönyeli – Doğan TB: 0-2
Mağusa TG – Y.Boğaziçi: 1-0


(20 Aralık Cumartesi: Yenicami – Gönyeli, Cihangir – Mağusa TG, G.Birliği – Mormenekşe, Lefke – Serdarlı. 21 Aralık Pazar: Y.Boğaziçi – K.Kaymaklı, Lapta – Doğan TB, B.Bağcıl – Çetinkaya)

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur