1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirve kayıpsız
Zirve kayıpsız

Zirve kayıpsız

İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ...

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

İkinci Lig’de haftalardır lider koltuğundan ayrılmayan Girne Halk Evi, Nihat Bağcıer Stadı’nda Ortaköy’ü konuk etti. Mücadeleyi tek golle kazanan kırmızı beyazlılar, puanını 45’e yükseltti. Başkent temsilcisi Ortaköy ise 1-0 mağlup olarak 18 puanda kaldı.
Güzelyurt Zafer Stadı’nda Ozanköy’ü konuk eden Baf Ülkü Yurdu, karşılaşmayı rahat kazandı. Ozanköy’ü 3-1 mağlup eden yeşil kırmızılılar, 37 puana yükselmiş oldu.
İkinci Lig’de zirve mücadelesi veren bir başka takım Karşıyaka, Maraş deplasmanındaydı. Karşıyaka’da tıpkı üzerindeki takımlar gibi rahat kazandı. 2-0’lık üstünlükle sahadan ayrılan Karşıyaka, puanını 37’ye yükseltti. Maraş ise, 25 puanda kaldı.
İkinci Lig’in 19’uncu haftasında en farklı skoru Çanakkale elde etti. Evinde Akova’yı konuk eden yeşil beyazlılar, mücadeleyi 4-0 kazanarak puan tablosunda 4’üncü sıraya yükseldi. Çanakkale elde ettiği bu galibiyetle 35 puana yükseldi.
Ligin ikinci devresinde beklemediği puan kayıpları yaşayan Türkmenköy, önce 3’üncü sırayı, daha sonra da 4’üncü sırayı rakiplerine kaptırdı. Dipkarpaz’a konuk olan Türkmenköy, mücadeleden 4-1 yenik ayrılarak taraftarlarını üzdü. Dipkarpaz ise, peş peşe aldığı puanlarla 1 basamak yükseldi. Kırmızı beyazlıların, 15 puanı bulunuyor.
İkinci Lig’in en batısında yer alan Doğancı, bu hafta Tatlısu’yu konuk etti. Tatlısu karşısında rahat bir galibiyet çıkaran Doğancı, 31 puana yükseldi. Tatlısu ise 2-0 mağlup olmasıyla 19 puanda kaldı.
K-Pet İkinci Lig’de son haftaların en gollü beraberliği de 19’uncu haftada yaşandı. Vadili ile Gaziköy arasında oynanan karşılaşma 3-3 sona ererken, Vadili 22, Gaziköy 15 puana yükseldi.

(7 Mart Cumartesi: Ozanköy – Dipkarpaz, Gaziköy – Girne Halk Evi, Ortaköy – Maraş, Karşıyaka – Baf Ülkü Yurdu 8 Mart Pazar: Türkmneköy – Tatlısu, Akova – Vadili, Doğancı – Çanakkale)

Bu haber toplam 974 defa okunmuştur