1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Zincirli satırlı kavgaya tutukluluk!
Zincirli satırlı kavgaya tutukluluk!

Zincirli satırlı kavgaya tutukluluk!

Girne’ye bağlı Arapköy’de 16 Temmuz akşamı Vietnamlı işçilerin kaldığı lojmanda çıkan ve P.L. (E-22) isimli Vietnamlı zanlı zincirle H.A’nın (E-35) kafasına vururken, H.A ise satır ile P.L’yi bileğinden yaraladığı kavgayla ilgili zanlılara birer gün daha

A+A-

Meltem SONAY

Girne’ye bağlı Arapköy’de 16 Temmuz akşamı Vietnamlı işçilerin kaldığı lojmanda çıkan kavgada, P.L. (E-22) isimli Vietnamlı zanlı zincirle H.A’nın (E-35) kafasına vururken, H.A ise satır ile P.L’yi bileğinden yaraladı. Meydana gelen kavgaya karışan diğer Vietnamlıların olay yerinden kaçtıkları belirtilirken polis, zanlıları dün yeniden mahkemeye çıkardı, 1 gün daha tutukluluk emri alındı.

Olay nasıl olmuştu?
16 Temmuz saat 23.30 sıralarında Arapköy’de bulunan bir çiftliğin lojmanlarında kalan Vietnamlı işçiler arasında çıkan kavgada, zanlı P.L ile 206 miligram alkollü olan H.A’nın karşılıklı birbirlerine vurmuş, o esnada P.L 68 santim uzunluğundaki zincir ile H.A’nın kafasına vurarak ciddi şekilde darp etmişti.
Polis, H.A’nın ise ağız uzunluğu 10 santim toplam uzunluğu 20 santim olan satır ile P.L’nin sağ kolunu yaraladığını açıklamıştı.
Olaya karışan başka şahısların da olduğunu ancak bu şahısların olay yerinden kaçtığını kaydeden polis, aranan zanlılar olduğunu belirtmişti.

1’er gün tutukluluk daha…
Olaydan sonra zanlı P.L’nin hastanedeki tedavisinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar aleyhine 3 gün tutukluluk emri alınmıştı.
Tutukluluk süreleri dolan zanlılar dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve aranan şahıslar olduğunu belirten polis, zanlılar aleyhine birer gün daha tutukluluk emri talep etti.
Mahkeme zanlılar hakkında 1 gün tutukluluk emri verdi, zanlıların gönüllü ifade vermediği de belirtildi. .

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur