1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zihni Temelci’nin yeni adresi Lefke
Zihni Temelci’nin yeni adresi Lefke

Zihni Temelci’nin yeni adresi Lefke

Süper Lig ekibi Lefke, genç oyuncu Zihni Temelci ile anlaşma sağladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig'in bu sezonki iddialı ekiplerinden biri olan Lefke, savunma transferi hakkını genç oyuncu Zihni Temelci'den yana kullandı. Menekşe beyazlılarla anlaşmaya varan genç oyuncu, bir süre önce takımı GAÜ Çetinkaya ile sorun yaşamış ve takımdan ayrılma kararı almıştı. Görüşmeler sonrasında Zihni ile anlaşmaya varan Lefke, önümüzdeki süreçte oyuncuya imzayı attıracak.

 

İlk antrenmanına çıktı

Oyuncu, anlaşmanın sağlanmasının ardından dün akşamüzeri gerçekleştirilen antrenmana katıldı. Lefke’nin idmanda keyiflerin yerinde olması da gözlerden kaçmadı.

 

Gençlere yapılan yatırımlar sürüyor

Lefke'de özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Haldun Oktay'ın teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla genç oyunculara verilen önem gözlerden kaçmadı. Lefke, U21 takımından alınan oyuncuların yanında, yaptığı bazı transferlerin de 21 yaş altı olması dikkat çekti. 

 

Hasip Uluhan ile yollar ayrıldı

Lefke’de Hasip Uluhan ile yollar ayrıldı. Oyuncuyu sezon başından bu yana antrenmanlarına çıkaran Lefke, Uluhan’ın kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi. Hasip, Uluhan geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya’da kiralık olarak forma giymişti. Oyuncu, sarı kırmızı ekipte toplam 32 maçta görev aldı. 

Bu haber toplam 2422 defa okunmuştur
Etiketler : ,