1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Zeynep Göleş’e Kızılay’dan yardım eli
Zeynep Göleş’e Kızılay’dan yardım eli

Zeynep Göleş’e Kızılay’dan yardım eli

Dört çocuğuyla Akdeniz köyünde bahçelerde çalışarak evinin gıda ihtiyacını karşılayan ve iki göz baraka içerisinde yaşam süren Zeynep Göleş’e yardım eli uzanmaya başladı.

A+A-

 

 

Dört çocuğuyla Akdeniz köyünde bahçelerde çalışarak evinin gıda ihtiyacını karşılayan ve iki göz baraka içerisinde yaşam süren Zeynep Göleş’e yardım eli uzanmaya başladı.

13 Kasım Pazartesi gazetemizin “14 yaşında evlendirildi,4 çocuğuyla ortada kaldı!..” başlıklı haber ile manşetten gündeme taşıdığı Göleş ailesinin yaşamı, görenleri derinden etkiledi.

Aileye yardım eli uzatan Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay, çeşitli gıda, kıyafet, kırtasiye ihtiyaçları ve ayakkabı konusunda yardımda bulunduklarını açıkladı.

YENİDÜZEN’in haberi üzerine Akdeniz köyüne gidip aileyi yaşam sürdükleri yerde ziyaret ettiğini dile getiren Ulubay, “Biz, gelen talepleri yerinde inceleyip değerlendirerek yardım ediyoruz.

Biz bu ailenin çocuklarına yardım ederken, gönül rahatlığı ile yardımımızın yerine ulaştığını düşünüyoruz” dedi.

Öte yandan YENİDÜZEN’e ulaşan birkaç yardım sever, çocuklara oyuncak, kırtasiye malzemesi ve kitap gibi yardımda bulunmak istediğini bildirdi.

“Böyle ailelerimiz sahipsiz değil”

Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay, şunları ifade etti:

“Sizin haberiniz üzerine Akdeniz köyüne giderek aileyi evinde ziyaret ettik. Zeynep Hanım ve çocuklarına baddaniye, kırtasiye ihtiyaçları, kitap, gıda kolisi götürerek yardımında bulunduk. Akabinde kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduk.   

Biz bu tarz konularda çok hassasız, size de duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz. İmkânlarımız oldukça yardımlarda bulunuyoruz. Biz Kıbrıs Türk Kızılay Derneği olarak başlattığımız yeni bir programla, muhtarlarla bilgi ağı oluşturmaya, tespitlerde bulunmaya çalışıyoruz ama her yere de yetemiyoruz.

Ailenin yaşadığı yer, çocukların durumunu görünce buna duyarsız kalmak mümkün değildi. Bu insanların yaşantısını görünce çok üzüldük.

Biz, gelen talepleri yerinde inceleyip değerlendirerek yardım ediyoruz.

Biz bu ailenin çocuklarına yardım ederken, gönül rahatlığı ile yardımımızın yerine ulaştığını düşünüyoruz.”

 

Bu haber toplam 2527 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler