1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zeki anlayış bekliyor
Zeki anlayış bekliyor

Zeki anlayış bekliyor

Bonservisi GAÜ Çetinkaya’da bulunan kaleci Zeki Çetinkol yeni sezonda daha fazla forma şansı bulabileceği bir ekibe transfer olmak istiyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

Bonservisi Süper Lig ekibi GAÜ Çetinkaya’da bulunan ancak son iki sezonu Hamitköy ve Türk Ocağı’nda kiralık olarak geçiren kaleci Zeki Çetinkol sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istiyor. Oyuncuyla birçok kulübün yakından ilgilendiği ve oyuncunun da bu takımlardan birine kiralık olarak transfer olmak istediği öğrenildi.

GAÜ Çetinkaya yüksek bedel talep ediyor
Daha fazla forma şansı bulabileceği bir ekibin formasını giymek istediği öğrenilen 23 yaşındaki kalecinin transferindeki tek engel ise GAÜ Çetinkaya’nın tutumu. Zira sarı kırmızılı ekip 2 yıldır farklı takımlara kiraladığı ve daha önce hiç forma şansı vermediği genç kaleciden ‘yüksek’ denebilecek bir kiralama bedeli talep ediyor. Zeki Çetinkol’un bu konuda GAÜ Çetinkaya’dan anlayış beklediği ve transferi konusunda kulübünün kolaylık sağlaması yönünde bir adım beklediği öğrenildi. Genç kaleciyi Süper Lig ve Birinci Lig’den birçok takımın kadroya katmak için çaba sarf ettiği ancak oyuncu için GAÜ Çetinkaya’nın belirlediği kiralık ücretini yüksek buldukları da gelen bilgiler arasında.

Daha fazla forma şansı istiyor
Öte yandan kaleci arayışlarını da sürdürdüğü bilinen GAÜ Çetinkaya’da özellikle kaleci Ali Duvarcı transferi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Daha önce Bostancı Bağcıl’dan Ahmet Gardiyanoğlu’nu transfer eden sarı kırmızılı ekipte Ali Duvarcı’nın da gelmesi halinde Zeki Çetinkol’un 3’üncü kaleci konumuna düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Genç kaleci ise geçen sezonu Türk Ocağı’nda yedek geçirmesi sebebiyle bu sezonu daha fazla forma giyeceği bir ekipte tamamlamak istiyor.

Hamitköy’deki performansıyla adını duyurdu
2013-2014 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden Hamitköy formasıyla iyi maçlar çıkaran Zeki Çetinkol o sezonu takımının küme düşmesine rağmen yüksek performansla bitirmişti. O sezonki performansı sebebiyle birçok ekipten o dönemde teklif alan Zeki’nin transferine Çetinkaya izin vermemiş ve oyuncu yarım sezon Ahmet Gardiyanoğlu’nun arkasında beklemişti.

Bu haber toplam 2563 defa okunmuştur