1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Zanlı N.D. tutuksuz yargılanacak
Zanlı N.D. tutuksuz yargılanacak

Zanlı N.D. tutuksuz yargılanacak

Girne’de internet üzerinden kumar oynattıkları şüphesi ile Anvıl Trading Ltd ve Kerim Altanhan Ticaret isimli iş yerlerine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında tutuklu bulunanlardan zanlı N.D. hakkındaki soruşturma tamamlandı

A+A-

Girne’de internet üzerinden kumar oynattıkları şüphesi ile Anvıl Trading Ltd ve Kerim Altanhan Ticaret isimli iş yerlerine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında tutuklu bulunanlardan zanlı N.D. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı N.D. dün mahkemeye çıkarılarak teminata bağlanırken, tutuklu sayısı 8’e düştü.

Anvıl Trading Ltd isimli iş yerinde çalışan kadın zanlı N.A.’nın evinde, işletme sahibi zanlı B.P.’nin üzerinde imzası bulunan 101 bin TL ve 28 bin Euro değerinde çek yaprakları ele geçirildiği polis tarafından açıklanmıştı.

‘Sanal kumar’ ile ilgili zanlı N.D. hakkındaki soruşturma tamamlanması ve tahkikata etki etmesi mümkün olmadığı gerekçesiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak teminat şartlarıyla serbest kaldı.

Mahkeme, zanlı N.A.’nın yurt dışına çıkışını yasaklayarak, tüm seyahat ve pasaport belgelerini polise teslim etmesine, 10 bin TL’lik nakdi teminat yatırmasına direktif verdi. Ayrıca KKTC vatandaşı iki kefilin 100’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve zanlının hafta 3 gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücut etmesi şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Bu arada Spor Dairesi’nden bahis oynatmak için izinleri bulunmayan şirketlere yapılan operasyon kapsamında  tutuklanan zanlılar; B.P., C.T., V.A., H.D., H.İ.Ö, K.A., R.H., C.B. hakkındaki soturma sürüyor. Zanlılar 24 Ekim Salı günü  yeniden mahkeme huzuruna çıkarılacak.

 

 

Bu haber toplam 2380 defa okunmuştur
İlgili Haberler