1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Zanlı 7 gün daha TUTUKLU
Zanlı 7 gün daha TUTUKLU

Zanlı 7 gün daha TUTUKLU

Üvey kızına tecavüz ettiği iddiası ile gözaltına alınan polis memuru K.G dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Gamze BAYKUR

İncirli köyünde 18 yaşındaki üvey kızına 2010 yılından beridir defalarca tecavüz ettiği iddia edilen ve 26 Haziran tarihinde kızın şikayeti üzerine tutuklanan polis memuru zanlı K.G, almış olduğu 1 günlük tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Yakın akraba ile cinsel ilişkiye girme” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı, tahkikat maksatları bakımından 7 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

2010 yılından beridir devam ediyor…
Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Muavini Cem Ozan, zanlının 26 Haziran tarihinde alınan bir bilgi üzerine üvey kızı ile cinsi münasebette bulunduğu gerekçesiyle tutuklandığını anımsattı. Olay yerinde, yapılan incelemede yerde atılı bulunan şilte ile yastık kılıflarının ve çarşafın emare olarak alındığını belirten Ozan, gerekli incelemelerin yapılabilmesi için müştekinin vajinasından sperm örnekleri ile kan örneğinin alındığını açıkladı. Ozan, müştekinin ifade verdiğini ve ifadesinde 2010 yılından 26 Haziran 2014 tarihine kadar defalarca zanlı tarafından eski yasaya göre doğaya aykırı cinsel saldırıya uğradığını beyan ettiğini açıkladı. İşlenen suçun ciddi bir suç olduğunu belirten Ozan, ömür boyu hapis cezası gerektiren ağır bir suç olduğunu dile getirdi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Ozan, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: “İftira attılar…”
Mahkemede söz alan zanlı K.G, olayla ilgili tüm gerçekleri polise anlattığını ve iftiraya uğradığını söyledi. Zanlı, “Kızım denen kız çok serbest büyüdü. Sürekli evden kaçıyordu ve çok kez eve geri getirdim” şeklide kendisini savundu.

7 gün daha…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 7 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur
Etiketler :