1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zaifoğlu: Neden Süper Lig olmasın
Zaifoğlu: Neden Süper Lig olmasın

Zaifoğlu: Neden Süper Lig olmasın

K-Pet Birinci Lig’de ikisi deplasmanda olmak üzere, üst üste üç maçını kazanarak gol farkı ile kayıpsız ikinci sırada bulunan Değirmenlik Spor Kulübü’nün antrenörü Ahmet Zaifoğlu YeniDüzen’e yaptığı açıklamada “Neden Süper Lig olmasın” dedi.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Birinci Lig’de ikisi deplasmanda olmak üzere, üst üste üç maçını kazanarak gol farkı ile kayıpsız ikinci sırada bulunan Değirmenlik Spor Kulübü’nün antrenörü Ahmet Zaifoğlu YeniDüzen’e yaptığı açıklamada “Neden Süper Lig olmasın” dedi.
Zaifoğlu, sezona iyi bir giriş yaptıklarını, ilk üç maçlarını kazanarak üçte üç yaptıklarını söyledi. İlk üç maçta iki zorlu deplasman maçı oynadıklarını ifade eden Zaifoğlu, lige girerken iyi hazırlanmalarına rağmen, bu sonucu tam olarak beklemediklerini kabul etti.
Ancak, ligin başlamasına iki hafta varken Ali İmam ile yeniden anlaştıklarının altını çizen Zaifoğlu, Şevki Emir gibi golcü bir futbolcuyu transfer ettiklerini ve zaten güçlü olan kadrolarının bir o kadar daha güçlendiğini belirtti.
Zaifoğlu, takımın iskeletini hazırlık döneminde kurduklarını ve Ali İmam ile Şevki’nin gelmesiyle çatınını tamamlandığını söyledi.

“Hamitköy galibiyeti özgüven getirdi”
Lig’de, ilk maçlarında Hamitköy’ü deplasmanda yenince, özgüvenlerinin yerine geldiğini ifade eden Zaifoğlu, kendi sahlarında Geçitkale galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta da deplasmanda Düzkaya’yı son dakika golü ile yendiklerini anımsattı.
Zaifoğlu, her iki deplasman maçında son dakikalarda attıkları gollerle galip gelmelerinin, takımının son ana kadar mücadele ettiğinin bir göstergesi olduğunu ileri sürdü.
Üçüncü hafta itibarıyle, gol farkı ile ligde ikinci sırada olduklarını belirten Zaifoğlu, bu hafta Görneç ile kendi sahalarında karşılacaklarını söyledi.
Bu karşılaşmanın, bir bölge maçı olduğu için bir anlamda Mesarya derbisi sayıldığını dile getiren Zaifoğlu, bu maçtan da mutlak galibiyet beklediklerinin altını çizerken, Görneç’in geçtiğimiz hafta kazanmasının, bu takımın, toparlandığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

“Demetris daha yararlı olacak”
Büyük gürültülerle, Güney Kıbrıs’tan transfer ettikleri Demetris Vasiliou’dan yararlanmaya başladıklarını ifade eden Zaifoğlu, Demetris’in iyi bir futbolcu olduğunu ve adaptasyon  süresini tamamlamasının ardından daha da yararlı olacağını ileri sürdü.
Diğer Rum futbolcu Argyris Christofi’nin henüz hazır olmadığını belirten Zaifoğlu, orta sahada oynayan bu futbolcunun ilerleyen maçlarda faydalı olacağını umduğunu ifade etti.
Değirmenlik’te sezon başındaki hedef ilk sekize girip, play-out yaşamamak olduğunu ileri süren Zaifoğlu, ilk üç maçta alınan sonuçlar ve iki Kıbrıslı Rum futbolcunun da kadrolarına  muza katılmasıyle, hedef büyüttüklerini belirtti. Zaifoğlu, bu hedefler arasında Süper Lig’e yükselmekte olduğunu ve bunu başaracak güçte olduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur