1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer’in şampiyonları belirlendi
 Zafer’in şampiyonları belirlendi

Zafer’in şampiyonları belirlendi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) PRO 2014 Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın Lefkoşa’da gerçekleştirilen Zafer Kupası etabı tamamlandı

A+A-

YeniDüzen Spor Servisi
KKTC Voleybol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliği içerisinde gerçekleştirilen Zafer Kupası’nda mücadele dün akşam oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı. Lefkoşa Beach Volley Arena’da gerçekleştirilen TVF PRO 2014 Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın Zafer Kupası Etabı’nı erkeklerde Murat Giginoğlu – Volkan Göğtepe, kadınlarda Magdalena Saad – Buğra Eryıldız ikilisi kazandı.

Şampiyonlar belirlendi
Günün ilk finali erkekler katagorisinde oynandı. Bu maçta, Murat Giginoğlu – Volkan Göğtepe rakipleri Girol Eryıldız – Hakan Göğtepe ikilisini 2-0’lık set sayıları ile yenerek şampiyon oldu. Erkeklerde üçüncülük Kemal Derebey – Aliosman Nurettin ikilisinin oldu.
Erkekler finalinden sonra, kadınlar finaline geçildi. Buğra Eryıldız – Magdalena Saad ikilisi rakipleri Burcu Atasoy – Sezin Çelik ikilisini 22-20, 18-21 ve 15-7’lik set sayıları ile 2-1 mağlup ederek şampiyonluklarını ilan ettiler. Kadınlarda üçüncülük Dilara Aydın – Gizem Kaçar ikilisinin oldu.

En değerli oyuncular Buğra ve Murat
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edilirken, kadınlarda en değerli oyuncu ödülü Buğra Eryıldız’a, erkeklerde en değerli oyuncu ödülü Murat Göğtepe’ye gitti. Şampiyona havai fişek gösterisi ile son buldu.

Bu haber toplam 1627 defa okunmuştur