1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Macila ve Mişon’un
Zafer Macila ve Mişon’un

Zafer Macila ve Mişon’un

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve 1001 Airport Mall’un sponsor olduğu 1.Şevketoğlu Anı Rallisi’ni son Şampiyon Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi kazandı.

A+A-


Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve 1001 Airport Mall’un sponsor olduğu 1.Şevketoğlu Anı Rallisi’ni son Şampiyon Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi kazandı.

Son etap öncesi Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisinin 16 saniye önünde olan Mustafa Bulutoğluları – Oktay Çınar ikilisi son etaba arızalı bir şekilde start alınca zaman kaybetti ve ikinci sıraya geriledi. Üçüncü sırada bitiş gören ekip ise Derviş Sütcüoğlu – Harun Çakır ikilisi oldu.

Genel klasmanda olduğu gibi A8 kategorisinde de Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi ilk sırada yer alırken, ikinci sırada Derviş Sütcüoğlu – Harun Çakır, üçüncü sırada ise Derviş Dizliklioğlu – Ali Kiremitcioğlu ikilisi yer aldı.

N4 kategorisinin zirvesindeki isim ise Musatafa Bulutoğluları – Oktay Çınar ikilisiydi. N4 kategorisinde İkinci sıradaki ekip ise Güner Şevketoğlu – Halil Mulla ikilisiydi. Bu kategoride ikinci sırada götürdüğü yarışı aks sorunu ile bırakmak zorunda kalan ekip Mehmet Kamiloğlu – Murat aşık ikilisi ise ralliden puansız ayrıldı.

Son etaba kadar büyük çekişmeye sahne olan A6 kategorisinin zirvesinde ise Özgür Turan – Mustafa Zaim ikilisi yer aldı. İkinci sıradaki ekip güney kesimden yarışa katılan Nick Kyriacou – Andy Oakley ikilisi oldu. İlk etapta sorun yaşayarak yarışa veda eden Aktan Palabıyık – Akan Palabıyık ikilisi ise bu kategoride finiş göremeyen ekip oldu.

İlk 4 yarışta zafere ulaşan Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi yaklaşık 1 dakika farkla lider giderken motor arızası yaşadı ve yarıştan çekilmek zorunda kaldı. Üçüncü sırada giderken büyük bir şanssızlık yaşayarak aynı etapta 3 lastik birden patlatan Deniz Denner – Ömer Topcu ikilisi de yarıştan çekilmek zorunda kalırken bir diğer şanssız ekip, elektrik arızası yaşayan ve ikinci sıradayken yarışa veda eden İbrahim Damdelen – Ahmet Behlül ikilisi oldu.

Yarış sonunda ilk sırada yer alan Sadık Bilgimer – Mustafa Nalçakanoğlu ikilisine yapılan itiraz, yarış komiserleri tarafından incelenelerek haklı bulununca, ikili ralliden ihraç edildi.

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur