1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Kupası üçüncü kez
Zafer Kupası üçüncü kez

Zafer Kupası üçüncü kez

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour Zafer Kupası başlıyor

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile KKTC Voleybol Federasyonu işbirliğinde gerçekleşecek olan TVF Pro Beach Tour 3’üncü Zafer Kupası Etabı bugün saat 17.00’de Lefkoşa Beach Volley Arena’da başlayacak. Türkiye, KKTC ve 6 yabancı takımın yer alacağı turnuva 18-20 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Turnuvanın son günü olan Perşembe günü oynanacak final karşılaşmaları NTVSpor’dan naklen yayınlanacak. Erkekler finali saat 17.00’de, kadınlar finali saat 18.00’de oynanacak ve organizasyon tamamlanacak.

30 takım yer alacak
Bugün başlayacak olan 3’üncü Zafer Kupası’nda 30 takım yer alacak. Organizasyonda TVF hakemlerinin yanı sıra ülkemiz voleybol hakemleri de görev yapacak. Ülkemizden 20 sporcunun yer alacağı Zafer Kupası’nda Türkiye’den ve yabancı ülkelerden gelen 6 kadın takım da mücadele edecek.

Kaya: “Ülke sporu için önemli bir organizasyon”
KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya yaptığı açıklamada organizasyonun ülke sporu açısından önemli ve anlamlı bir organizasyon olduğunu söyledi. Bu tür organizasyonların gerek sporseverler gerekse sporcuların büyük keyif aldıkları organizasyonlar olduğunu belirten Kaya, Zafer Kupası’nın gerçekleşmesini sağlayan TVF yetkililerine ve maddi, manevi destek veren herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 1306 defa okunmuştur