1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Kupası üçüncü kez
Zafer Kupası üçüncü kez

Zafer Kupası üçüncü kez

Son iki yıldır ülkemzide gerçekleştirilen TVF Pro 2015 Plaj Voleybolu Zafer Kupası etabı bu yıl da Lefkoşa’da düzenlenecek

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro 2015 Plaj Voleybolu şampiyonası etaplarından biri olan Zafer Kupası bu yıl da Lefkoşa’da yapılacak. Son iki yıldır ülkemizde düzenlenen organizasyon 18-20 Ağustos tarihlerinde Lefkoşa Beach Volley Arena’da gerçekleştirilecek. Toplam 30 takımın yer alacağı Zafer Kupası’nda ülkemizden 10 takım katılım gösterecek ve organizasyon finalleri NTVSpor’dan canlı yayınlanacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, ülkede böyle bir organizasyonun düzenlenmesi ülke sporu açısından önemli bir husus olduğunu söyledi. Kaya “Plaj Voleybolunda son yıllarda büyük oragnizasyonlar içerisinde yer alan sporcularımız gözle görülen bir ilerleme kaydettiği açıktır. Bu yıl da 20’ye yakın sporcumuz bu organizasyonda yarışma şansına sahip olacaktır. Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkı koyup emeği geçen herkese ülke sporu adına teşekkür eder, bütün sporseverlerimizi bu güzel organizasyonu izlemeleri için Lefkoşa Beach Volley Arena’ya davet ederiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur