1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Kupası için hazırlıklar tamam
Zafer Kupası için hazırlıklar tamam

Zafer Kupası için hazırlıklar tamam

Zafer Kupası bugün başlıyor.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Zafer Kupası bugün başlıyor. Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın bir etabı olan Zafer Kupası için Lefkoşa Beach Volley Arena’da hazırlıklar tamamlandı.

TVF PRO Beach Tour 2014 Zafer Kupası bu akşam saat 19.00’da start alacak. Beach Volley Arena’da 3 gece boyunca sürecek organizasyonda Türkiye plaj voleybolunun önemli isimleri yer alacaklar. Zafer Kupası’nın final karşılaşmaları Perşembe akşamı oynanacak. Saat 20.00’de erkekler finali, saat 21.00’de kadınlar finalinin oynanacağı kupa Ntvspor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Kaya sporseverleri davet etti
KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya yaptığı açıklamada bu organizasyonun ülkemizde gerçekleşmesi için gösterdikleri katkılardan dolayı Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür etti. Kaya, organizasyonun Türkiye ile ülkemiz sporcularının birlikte sportif yarışma imkanı sağladığını belirtirken ülkemiz hakemlerinin de organizasyonda görev yapacak olmasının deneyim kazanma açısından büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Kaya 3 gece sürecek olan etkinliğe sporseverleri davet ederek sözlerini tamamladı

Bu haber toplam 1216 defa okunmuştur