1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yusuf hocam için oynayacağım”
“Yusuf hocam için oynayacağım”

“Yusuf hocam için oynayacağım”

Tenis ve eğitim yaşamını İngiltere’de sürdüren Eliz Maloney Yorgancı, Junior Wimbledon organizasyonundan davet aldı

A+A-

Dünya tenisinin en prestijli turnuvalarından bir tanesi olan Wimbledon 29 Haziran – 12 Temmuz tarihleri arasında düzenleniyor. Tenis ve eğitim yaşamını İngiltere’de devam ettiren Eliz Maloney Yorgancı, Junior Wimbledon turnuvasına çağrılarak ne kadar iyi bir tenisçi olduğunu bir kez daha gösterdi. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen gerek İngiltere’de, gerek Avrupa’da ve gerekse Avrupa dışında katıldığı turnuvalarda şampiyonluklar elde eden Eliz’e 18 yaş altı kategorisini kapsayan Wimbledon Junior’dan davet geldi. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eliz’e Wimbledon yetkilileri tarafından kendisine özel davet (Wild Card) verildi. 2-12 Temmuz tarihleri arasında Londra’da gerçekleştirilecek bu önemli organizasyon, çim zeminde oynanan “Grand Slam” turnuva olma özelliği de taşıyor.

Eliz: “Yusuf hocam için oynayacağım”
Dünya’nın en üst düzey 4 tenis turnuvasından bir tanesi olan Wimbledon’da oynama hayali kuran Eliz, Junior Wimbledon’a katılmasını “En büyük hedefime bir adım daha yaklaştım” diyerek değerlendirdi. “Yusuf hocam her zaman Wimbledon’da gözlüklerini takıp beni izleyeceğini söylerdi” diyen Eliz “Bu maçları onun için oynayacağım” dedi.

Eliz, kendisine her zaman destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekür etti. Eliz aynı zamanda kendisine destek veren hükümet yetkililerine de teşekkür ederek “Amacım birgün bana maddi ve manevi destek veren herkesi davranış ve başarılarımla gururlandırarak ülkemizin adını dünyaya duyurmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur