1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yürekler ağızlara geldi
Yürekler ağızlara geldi

Yürekler ağızlara geldi

Bostancı Bağcıl – Lefke karşılaşması 78’inci dakikada yaşanan olaylar nedeni ile maçın hakemi Fehim Dayı tarafından tatil edildi.

A+A-

 

K-Pet Süper Lig’in 15’inci hafta mücadelesinde Yakup Özorun Stadı’nda oynanan Bostancı Bağcıl – Lefke karşılaşması 78’inci dakikada yaşanan olaylar nedeni ile maçın hakemi Fehim Dayı tarafından tatil edildi. Bu dakikada yaşanan pozisyonda Kadir ile kaleci Mehmet hava topuna çıkarken futbolcuların çarpışması sonrası Sabri, Bostancı Bağcıl adına öne geçen golü kaydetti. Ancak Kadir ve Mehmet yerde hareketsiz bir şekilde kaldı. Hakem Fehim Dayı’ın golü vermesi sonrası B.Bağcıl futbolcuları gol sevinci yaşarken Lefke futbolcuları karara itiraz etti.

Bağcıl kaptanı uyardı
Mehmet ve Kadir’in yerde hareketsiz kaldığını gören B.Bağcıl kaptanı Ahmet Zaifoğlu’nun hareketleri sonrası ciddi bir sağlık sorunu olduğu ortaya çıktı. Kadir ile çarpışan Kaleci Mehmet’in baygınlık geçirdiği ve soluk borusunun dili tarafından tıkandığı öğrenilirken futbolcu 3-4 dakika yerde baygın olarak kaldı.

Mehmet’in sağlık durumu iyi
Olaya önce görevli olan sağlık görevlisi müdahale etti, ardından Dr. Erkut Öner ve Dr. Salih hemen sahaya girerek Mehmet’e  müdahale etti. Doktorlar, ambulans gelene kadar Mehmet’in nefes almasını sağladı ve futbolcu daha sonra Cengiz Topel Hastanesi’ne kaldırılarak acil serviste ilk müdahalesi yapıldı ve şuuru açık hale getirildi. Mehmet’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Taraftarlar sahaya girdi
Maçta Mehmet Özeralp’a ilk müdahaleyi yapmak için önce doktor ve yöneticiler sahaya girerken, futbolcunun durumunu merak eden bazı taraftarlar da sahaya girdi. Hakem Fehim Dayı’ya niye faul çalmadığı için tepki gösterek üzerine yürüyen taraftarları polisler araya girerek önledi. Olaylar daha fazla büyümeden önledi. Maçın hakemi Fehim Dayı karşılaşmayı tatil etti.

Fotoğraflar: Haldun Oktay – Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur