1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yükselme’de puan yarışı sürüyor
Yükselme’de puan yarışı sürüyor

Yükselme’de puan yarışı sürüyor

Yükselme Ligi’nde 3’üncü haftası tamamlanırken 6 grupta mücadele devam ediyor

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yükselme Ligi’nde 3’üncü haftası tamamlanırken 6 grupta mücadele devam ediyor. Lig takımların puan yarışının yanı sıra gollü maçlara da sahne oluyor.
Birinci Grup’ta haftaya lider giren Zümrütköy, evinde Gaziveren’e 2-1 yenilince gruptaki tüm dengeler değişti. Serhatköy’ü deplasmanda 6-0 mağlup ederek liderliği devralan Yılmazköy 7 puana ulaştı. Grupta 7 puana ulaşan 3 takım Yılmazköy, Gaziveren ve Gayretköy diğer rakiplerine göre daha avantajlı bir görünüm sergiliyor. Haftaya lider giren ancak mağlup olarak 4’üncü sıraya kadar gerileyen Zümrütköy’ün ise 6 puanı mevcut. Grupta 6 puanlı diğer takım ise, Aydınköy oldu. Aydınköy ligin 3’üncü haftasında Kalkanlı’yı 4-1 mağlup etti.

Yeşilova bay geçti
Yükselme Ligi 2’nci Grup’ta lider Alsancak Yeşilova haftayı bay geçerken Karaoğlanoğlu bu hafta mağlup olmasına rağmen grubun yeni lideri oldu. 2 takımında 6 puanı bulunurken, grupta hafta sonu 2 karşılaşma oynandı. Dağyolu sahasında Karaoğlanoğlu’nu 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Diğer karşılaşmada ise Kozan ile Şirinevler 2-2 berabere kaldı.
Yükselme Ligi 3’üncü grubun 3’üncü haftasında Balıkesir’i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başaran Paşaköy 9 puana ulaşarak grupta biraz olsun rahatladı. Grupta haftanın maçı olarak nitelendirilen Arapköy – Haspolat karşılaşmasını ise Haspolat 3-1’lik skorla rahat kazandı. 2 takımın da grupta 6 puanı bulunuyor. Grubun bir diğer karşılaşmasını ise Dikmen, Alayköy’ü 2-1 mağlup etti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Mutluyaka ‘mutlu’
Yükselme Ligi 4’üncü Grup’ta Mutluyaka 9 puana ulaştı ve en yakın takipçisi Pile’ye 3 puan fark attı. Ligin 3’üncü haftasında Çayönü’nü evinde 3-1 mağlup ederek 9 puana ulaştı. Lider Mutluyaka’nın en yakın takipçisi Pile haftayı bay geçti. Gruptaki diğer maçlarda İncirli Güvercinlik’i 1-0 mağlup ederken, Dörtyol Turunçlu karşılaşması ise 1-1 sonuçlandı.
Yükselme Lig 5’inci Grup’ta Kumyalı 3’te 3 yaparak puanını 9’a ulaştırdı. Kumyalı, hafta sonunda Boğaziçi’nin deplasmanda 2-0 mağlup etti. İskele Trabzon konuk olduğu Yarköy deplasmanında 2-1 kazanmasını bildi. Gruptaki diğer karşılaşmayı ise Civisil Yenişehir’i 2-0 mağlup etti ve puanını 3’e yükseltti.

Bahçeli 3 puanı cebine koydu
Yükselme Ligi’nin son grubu olan 6’ncı Grup’ta heyecan dorukta. Bahçeli evinde Yeni Erenköy’ü 3-1 mağlup ederek grubun yeni lideri oldu. Bahçeli bu galibiyetle 7 puana ulaştı. Yeşilköy ligin 3’üncü haftasında ağır bir yenilgi aldı. Karadeniz 61’e evinde 4-0 mağlup olan Yeşilköy’ün grup liderliğindeki takipçiliği de sürüyor. Grubun öteki maçı ise Tatlısu Seracılar ile Ergazi arasında oynandı. Tatlısu Seracılar rakibini 5-1 mağlup etti.

Bu haber toplam 1136 defa okunmuştur