1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yükselme’de hafta arası mesaisi
Yükselme’de hafta arası mesaisi

Yükselme’de hafta arası mesaisi

Yükselme Ligi’nde mücadele Perşembe günü oynanan karşılaşmalarla devam etti. Bir, iki, beş ve altıncı gruplarda liderler değişmezken üçüncü grupta Arapköy zirveyi Haspolat’a teslim etti, dördüncü grupta İncirli maç fazlası ile ilk sıraya yükseldi

A+A-

Yükselme Ligi birinci grupta haftaya lider giren Yılmazköy kendi evinde Serhatköy’ü 5-0’lık skorla geçerek liderliğini devam ettirdi. İkinci sıradaki Gayretköy Yeşilyurt’u aynı skorla mağlup ederek aradaki puan farkının açılmasına izin vermedi. Grubun diğer maçlarında Zümrütköy deplasmanda Gaziveren’i 2-1 mağlup ederek şansını devam ettirirken, Kalkanlı rakibi Aydınköy’ü 6-1’lik skorla geçerek haftayı galibiyetle kapadı.

Lider Alsancak Yeşilova’nın haftayı bay geçtiği ikinci grupta ikinci sırada yer alan Karaoğlanoğlu kendi sahasında Dağyolu’nu 4-1 mağlup ederek maç fazlası ile Yeşilova’nın 4 puan gerisinde konumunu korudu. Şirinevler ile Kozan’ın golsüz berabere kaldığı haftada Pınarbaşı evinde Akdeniz’i 6-1’lik skorla mağlup ederek grubun en farklı galibiyetini elde etti.

Balıkesir haftalar sonra yenildi
Üçüncü grupta haftaya lider giren Arapköy konuk olduğu Haspolat’a 1-0 mağlup olarak liderliği rakibine devretti. Ligde 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Balıkesir deplasmanda Paşaköy’e 2-1 mağlup oldu. Bu galibiyetle Paşaköy ikinci sırada haftayı noktaladı. Grubun diğer maçında Dikmengücü deplasmanda Alayköy’ü 3-1 mağlup ederek şansını sürdürdü.
Dördüncü grupta haftaya lider giren Pile, zirvedeki yerini İncirli’ye devretti. İncirli deplasmanda Güvercinlik’i 4-0 mağlup ederken haftayı bay geçen Pile, rakiplerinden bir maç eksiği olduğu için üçüncü konumda yer aldı. Turunçlı Ulukışla evinde Dörtyol’u 6-1’lik farklı skorla mağlup etme başarısı gösterdi ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Grubun diğer maçında Çayönü evinde Mutluyaka’yı 4-0 yenme başarısı gösterdi.

İskele Trabzon farkı açıyor
Beşinci grupta puan farkıyla lider konumda bulunan İskele Trabzonspor evinde Yarköy’ü 3-1 mağlup etti. İkinci sıradaki Kumyalı evinde Boğaziçi’ne 2-0 mağlup olurken Boğaziçi ikinci sıraya yükseldi. Bu sonucun ardından İskele ekibi en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 8’e çıkarmış oldu. Grubun diğer maçında Civisil – Ötüken deplasmanda Yenişehir’i 4-1’lik skorla geçti.

Karadeniz 61’den en farklı skor
Altıncı grupta lider Mehmetçik haftayı bay geçerken Tatlısu Seracılar deplasmanda Ergazi’yi 4-0 mağlup ederek lider ile arasındaki puan farkını 6’ya düşürdü. Karadeniz 61 evinde Yeşilköy’ü 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sonuç aynı zamanda haftanın en farklı galibiyeti oldu. Grubun diğer maçında Bahçeli deplasmanda Yeni Erenköy’ü 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur