1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yükselme’de gollü hafta
Yükselme’de gollü hafta

Yükselme’de gollü hafta

Ligin 4’üncü haftasında çarpıcı sonuçlar göze çarparken, 6 grupta oynanan karşılaşmalarda fileler 78 kez havalandı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yükselme Ligi’nin 4’üncü hafta karşılaşmaları haftasonu oynandı. Ligin 4’üncü haftasında çarpıcı sonuçlar göze çarparken, 6 grupta oynanan karşılaşmalarda fileler 78 kez havalandı. Haftanın en gollü grubu ise 18 gol ile 2’nci Grup oldu.

Gayretköy atağı
Yükselme Ligi’nin 1’inci Grubu’nda Gayretköy, komşusu Serhatköy’ü farklı mağlup ederek gol averajıyla liderliğe yükseldi. 10 puana ulaşan kırmızı mavililer, hafta sonunda Zümrütköy’e konuk olacak. Gayretköy’le aynı puanda bulunan Yılmazköy, ligin 4’üncü haftasında Zümrütköy’ü konuk etti ve karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Yılmazköy hafta sonunda Aydınköy’e konuk olacak. Gruptaki diğer karşılaşmaları ise, Aydınköy deplasmanda Gaziveren’i 2-1, Kalkanlı evinde Yeşilyurt’u 2-0 mağlup etti.

Yeşilova ‘fark’ attı
Yükselme Ligi’nin 2’nci Grubu’nun 4’üncü haftasında Alsancak Yeşilova rüzgârı esti. Yeşil beyazlı ekip, rakibi Akdeniz’i 9-0 mağlup etmesiyle grubun yeni lideri oldu. Haftaya lider giren Karaoğlanoğlu haftayı boş geçmesiyle Yeşilova’nın 3 puan gerisinde kaldı. 4’üncü haftada Şirinevler’i deplasmanda 3-2 mağlup eden Dağyolu puanını 6’ya yükselten takımlardan biri oldu. Gruptaki diğer karşılaşma ise Pınarbaşı ile Kozan arasında oynandı. Pınarbaşı Kozan’ı 4-0 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti.

Haspolat ortak oldu
Yükselme Ligi 3’üncü Grup’ta Haspolat zirveye ortak oldu. Yaptığı transferlerle grubun flaş takımlarından biri olan Haspolat, Dikmen’i sahasında 6-0 mağlup etti. Haftaya lider giren Paşaköy’ün bu haftayı boş geçmesiyle grubun yeni lideri gol averajıyla Haspolat oldu. Gruptaki diğer karşılaşmalar Alayköy – Balıkesir ve Yeniceköy – Arapköy arasında oynandı. Balıkesir deplasmanda Alayköy’ü 2-1 mağlup ederken, diğer karşılaşmada ise galip çıkmadı. Arapköy – Yeniceköy mücadelesi 1-1 sonuçlandı.

Pile’den Süper galibiyet
Yükselme Ligi 4’üncü Grup’ta rakibi Mutluyaka’yı sahasında 2-1 mağlup eden Pile zirveye ortak oldu. Mutluyaka gol averajıyla grupta halen lider olmasına rağmen iki takımın da 9 puanı bulunuyor. Ligin 5’inci haftasında Pile, İncirli’ye konuk olurken, Mutluyaka haftayı boş geçecek. 4’üncü haftada oynanan diğer karşılaşmaları ise, Çayönü İncirli’yi 2-1, Dörtyol’da Güvercinlik’i 2-0 mağlup ederek haftayı noktaladı.

Tüm maçlar ‘2-1’
Yükselme Ligi 5’inci grubuna bakıldığında ise, 4’üncü haftada 3 maçın da 2-1 tamamlanması göze çarptı. Grubun lideri İskele Trabzonspor, Boğaziçi’ni evinde mağlup ederek yeni lider oldu. Gol averajıyla 2’nci konumda bulunan Kumyalı ise haftayı boş geçti. Gruptaki diğer karşılaşmalarda, Yarköy Yenişehir’i deplasmanda, Yedikonuk ise Civisil Ötüken’i evinde mağlup etti.

Mehmetçik avantajlı
Yükselme Ligi’nin son grubu olan 6’ncı Grupta ise Mehmetçik 9 puanla avantajlı görünüyor. Hafta sonunda Yeşilköy’ü mağlup eden Mehmetçik 9 puana ulaşırken, en yakın rakibi Bahçeli, Karadeniz 61’e deplasmanda 4-0 mağlup oldu ve 7 puanda kaldı. Gruptaki diğer karşılaşma ise Yeni Erenköy – Tatlısu Seracılar arasında oynandı. Bu karşılaşmayı konuk ekip Tatlısu Seracılar 4-0 kazanarak puanını 6’ya yükseltti.

Bu haber toplam 1152 defa okunmuştur