1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yollardaki son durum
Yollardaki son durum

Yollardaki son durum

Polis yolların durumu ile ilgili bilgi paylaştı.Trafiğe açık ve kapalı yollar...

A+A-

SAAT: 13.30

Kalecik- Tuzluca arası kapalı olduğu bildirilen yol yeniden trafiğe açıldı. Kılıçaslan - Kalkanlı arasındaki yol ise yolda meydana gelen hasar dolayısıyla trafiğe halen kapalı.

SAAT: 07.15

Polis; Kalecik- Tuzluca kavşakları arasında kalan güzergah halen kapalı, ulaşım Kalecik köyü içinden veriliyor. 

 Kılıçaslan- Kalkanlı arasındaki  yolun bir kısmında çökme olduğundan yol trafiğe kapalı.

Girne - Lefkoşa Anayolu ciklos mevkii keskin virajın yaklaşık 100 metrelik kısmı, Girne'den geliş yönünde  tek seride düşürüldü, ancak yol trafiğe açık,

Diger ana arterler de trafiğe açık.

Ancak yağış nedeniyle yollarda yer yer şu birikintileri oluşmuştur.  Sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri önemle rica olunur. 

Herkese güvenli sürürler dileriz.

 

 


SAAT: 20:10

Sürücülerin Dikkatine! Kumyalı- Ziyamet Anayolu bağlar bölgesinde şiddetli yağış nedeniyle yol içerisinden selli su akışı olduğundan tehlike arz etmektedir. Ayrıca, Girne - Lefkoşa Anayolu ciklos mevkii keskin virajda, sel suları nedeniyle asfaltın alt kısmındaki zeminde hasar olduğundan Girne'den gelen araçlar için virajın yaklaşık 100 metre kısmı tek seride düşürülmüştür. Sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri önemle rica olunur.

 


SAAT:17.13

Polis saat 17.00 itibariyle kapalı yolları açıkladı.
Kalecik- Tuzluca kavşakları arasında kalan güzergah ile Kılıçaslan- Kalkanlı arasında kan yol trafiğe kapalı. Diger ana arterler trafiğe açık.

SAAT: 16.20

Girne'de  Bellapais girişinde, Kurtuluş Caddesi’nin 200 metrelik bir kısmı kapatıldı, trafik Karakum Lemar’dan veriliyor.

 

SAAT: 14.40

Aşırı yağışlar sonucu kapanan Kalecik- Tuzluca yolundaki yol açma çalışmaları devam ediyor. İskele'den Karpaz'a, Karpaz'dan İskele'ye gitmek isteyen araç sürücülerinin Kalecik Köyü içerisinden giriş-çıkış yapmaları gerektiği bildirildi.

İskele Belediyesi’ne bağlı ekipler oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale için 7/24 hazırda bekletiliyor. Kapanan yolları açmaya çalışan Belediye personeli, yollarda, yol kenarlarında ve köprü ayaklarında temizlik çalışması yapıyor. 

İSKELE VE KÖYLERİNDE ACİL DURUMLARDA ULAŞILABİLECEK NUMARALAR

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU: 0548 877 66 66
İSKELE BELEDİYESİ USTABAŞI CENGİZ ER: 0548 810 11 05
SİVİL SAVUNMA: ALO 101 / 371 27 46-371 27 48
POLİS İMDAT: 155
İSKELE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ 0392 371 23 33

 

SAAT: 11.00


CİKLOS’TA TRAFİK TEK ŞERİTTEN

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı basın bürosu, Girne-Lefkoşa anayolunun Ciklos mevkiinde, yolda meydana gelen hasar nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiğini bildirdi.
Girne’den Lefkoşa’ya gidecek sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri, yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Başbakanlık Müsteşarı Hasan Alicik başkanlığındaki KKTC Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi de çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi, hava ulaşımında herhangi bir aksama olmadığını söyledi. Sofi, “Her türlü tedbiri aldık, şu ana kadar olumsuz bir durum yok” dedi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, bugün Gazimağusa Limanı’na bir geminin giriş yapması bekleniyor. Üç gemi de limandan çıkış yapacak.
Girne Limanı’na bugün herhangi bir gemi gelmeyecek, bir gemi ise yola çıkacak.


SAAT: 08.35

Lefkoşa-Güzelyurt ana yolunda trafiğin çift yönlü olarak verilmeye başlandığı açıklandı.

Polis, saat 08.00 sıralarında yolun açıldığını duyurdu.

Lefkoşa- Güzelyurt ana yolunda Güzelyurt’tan gelişler yoldaki su birikintileri nedeniyle Yılmazköy üzerinden veriliyordu.

Öte yandan yurdun çeşitli bölgelerinde aşırı yağışların yol açtığı su taşkınları haberleri geliyor. Birçok yolda, ev ve iş yerinde yağmur suları nedeniyle su baskınları yaşanıyor. Belediyeler, Sivil Savunma Teşkilatı ve itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. (TAK)


 

Polis yolların durumu ile ilgili bilgi paylaştı.

Trafiğe açık ve kapalı yollar :

Lefkoşa- Girne Anayolu trafiğe açık 

Dikmen'e gidiş ve gelişler açık 

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu; Guzelyurt'tan gelişler Yılmazköy üzerinden veriliyor.  Yolda taşkın nedeniyle su birikintisi mevcut. 

Kalecik- Tuzluca kavşakları yol trafiğe kapalı.  Ulaşım Kalecik köyü içinden veriliyor. 

Polis, yollarda olası toprak ve taş kaymalarının göz önünde bulundurulmasını ve su birkintilerinden geçerken yavaş ve dikkatli olunması konusunda sürücüleri uyardı.

Bu haber toplam 9344 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,