1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Yoğun sis uçak seferlerini vurdu…
Yoğun sis uçak seferlerini vurdu…

Yoğun sis uçak seferlerini vurdu…

Ankara ve İstanbul’dan gelen uçaklar yoğun sis nedeniyle bu sabah Ercan Havaalanı’na inemedi, farklı havaalanına yönlendirildi. Farklı 2 uçuşta da gecikmeler yaşandı…

A+A-

 

Kıbrıs’ın kuzeyini bu sabah etkisi altına alan yoğun sis, uçak seferlerinde de etkili oldu.

Görüş mesafesinin güvenlik limitlerinin altına düşmesi nedeniyle bu sabah İstanbul ile Ankara’dan gelen uçaklar Ercan Havaalanı’na inemedi, Adana ve Antalya Havaalanı’na yönlendirildi.

Farklı havaalanına yönlendirilen yolcular, hava koşullarının elverişli olmasının ardından başka uçak seferiyle Ercan Havaalanı’na ulaştı.

 Görüş mesafesinin güvenlik limitlerinin altına düşmesi nedeniyle bu sabah İstanbul ile Ankara’dan gelen uçaklar Ercan Havaalanı’na inemedi, Adana ve Antalya Havaalanı’na yönlendirildi. Sis nedeniyle iki uçak seferinde de gecikmeler yaşandı.

Sis nedeniyle iki uçak seferinde de gecikmeler yaşandı.

YENİDÜZEN’e bilgi veren Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi, bu sabah yaşanan yoğun sis nedeniyle 4 uçuşun etkilendiğini açıkladı.

Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi:
“4 uçuş etkilendi”

YENİDÜZEN’e bilgi veren Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi, bu sabah yaşanan yoğun sis nedeniyle 4 uçuşun etkilendiğini açıkladı.

İstanbul’dan Ercan Havaalanı’na gelen uçağın olumsuz hava koşullarından dolayı Antalya Havaalanı’na, Ankara’dan gelen uçağın da Adana Havaalanı’na yönlendirildiğini aktaran Sofi, farklı uçak seferleriyle yolcuların Ercan Havaalanı’na geldiğini kaydetti.

Sofi, 2 uçak seferinde de aksaklıklar ve gecikmeler yaşandığını ancak uçuşların gerçekleştiğini belirtti.

 

 

Bu haber toplam 3363 defa okunmuştur
Etiketler : , ,