1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yine kaza… 1 ağır yaralı!
Yine kaza… 1 ağır yaralı!

Yine kaza… 1 ağır yaralı!

Beyarmudu – Dörtyol anayolunda dün sabah saat 08:30 raddelerinde meydana gelen kazada 28 yaşındaki İbrahim Tahsinsoy ağır yaralandı.

A+A-

Gamze BAYKUR

Akdoğan’da ikamet eden ve dün sabah Mağusa’daki işine gitmek için yola çıkan İbrahim Tahsinsoy, yönetimindeki GU 941 plakalı araç ile Beyarmudu-Dörtyol anayolunda seyrederken viraja geldiği esnada yolun solundan çıkıp sağına geçti ve bankete düşerek 2 takla attıktan sonra tarlaya savruldu.

Lefkoşa’ya kaldırılırken fenalaştı...
Kazada ağır yaralanan İbrahim Tahsinsoy, Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Böbrek ve karaciğerinde kanama olduğu ve vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen Tahsinsoy, ameliyatın ardından doktor eşliğinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak üzere ambulansla yola çıkarıldı. Ancak Tahsinsoy’un yolda tansiyonunun düşüp fenalaşması üzerine Mağusa Devlet Hastanesi’ne geri getirilerek acil olarak ikinci kez ameliyata alındı. İkinci kez ameliyata alınan Tahsinsoy, ameliyattan çıkarçıkmaz Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevkedilerek yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı.

Bu haber toplam 1410 defa okunmuştur