1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yine gazeteci darp edldi
Yine gazeteci darp edldi

Yine gazeteci darp edldi

Basın-Sen Genel Sekreteri Serkan Soyalan, bir gazetecinin İskele Kaza Mahkemesi’nde zanlı yakınları tarafından darp edildiğini bildirerek, olayı kınadı.

A+A-

 Basın Emekçileri Sendikası (Basın-Sen) Genel Sekreteri Serkan Soyalan, bir gazetecinin İskele Kaza Mahkemesi’nde zanlı yakınları tarafından darp edildiğini bildirerek, olayı kınadı.

Gazetecilerin yalnız olmadığını vurgulayan Soyalan, “Gazetecilere yönelik bu saldırı kabul edilemez. Her bir saldırının hesabı yargı yoluyla sorulacak” dedi.

Soyalan, trafik kazasıyla ilgili zanlıyı görüntülemek isteyen ve zanlı yakınlarının sözlü saldırısına maruz kalan Kıbrıs Postası muhabiri Nadire Bahadi’nin polisin “görüntü alma” demesiyle fiziksel saldırıya da uğradığını savundu.

Soyalan, yazılı açıklamasında “Gazetecinin görevini yapmasını engelleyecek söylemlerde bulunan polis mensubunu da kınıyoruz” dedi.

Gazeteci Bahadi’nin saldırıyı gerçekleştirenler aleyhinde İskele Polis Müdürlüğü’ne şikayette bulduğunu belirten Soyalan, “Meslektaşımızın yanındayız. Hukuki sürecin de takipçisi olacağız” açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur
Etiketler : , ,