YILLAR SONRA YENİDEN

YILLAR SONRA YENİDEN

Doğan Türk Birliği ile Ozanköy 6 yıl sonra Süper Lig’de karşıya geliyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 4’üncü haftasında lider Doğan Türk Birliği, Ozanköy’e konuk oluyor. Bu zor karşılaşma öncesinde hem Ozanköy teknik patronu Seran Kaşif, hem de Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı. İki hoca da maçın zor geçeceğine vurgu yaptı.

 

Kaşif: “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Ozanköy teknik direktörü Seran Kaşif, Kaymaklı mağlubiyetini unuttuklarını, önlerindeki Doğan Türk Birliği maçına odaklandıklarını söyledi. Kaşif; “Yeni bir ekibiz, dar bir kadromuz var ancak şanssızlıklar da peşimizi bırakmıyor. Birçok sakat oyuncumuz var. Bu konuda ilk haftadan bu yana şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Ancak bu bizim için bir mazeret değil. Sonuçta biz de sahaya 11 kişiyle çıkıyoruz. Kaymaklı maçında şanssız bir mağlubiyet aldık ancak bunu unuttuk. Önümüzde çok zor geçecek bir Doğan Türk Birliği maçı var. Rakibimiz ligde en oturmuş kadroya sahip. Oyuncular birbirleriyle yıllardır oynuyor. Dolayısıyla kimin ne yapacağı maç içerisinde biliniyor. Bizim için zor bir maç olacak ama biz de iyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Oshan: “Zor bir maç olacak, kazanmak için gideceğiz”

Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan ise, şu anda lider olmanın pek bir önemi olmadığını, önemli olanın liderliği son haftada yakalamak olduğunu söyledi. Oshan; “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda seyircimiz önünde güzel bir galibiyet aldık. Ligin başından o havayı yakalamak önemli bir durum. Takımdaki havanın iyi olması takımın aldığı sonuçlara mutlaka etki edecektir. Bu hafta Ozanköy ile çok zor bir maça çıkıyoruz. Bu maçın hazırlıklarını eksiksiz bir şekilde sürdürüyoruz. Rakibimiz Ozanköy, Kendi sahasında çok iyi kapanan ve iyi kontra atağa çıkan bir takım görümündedirler. Zor bir maç olacak, kazanmak için gideceğiz” dedi.

 

Ozanköy’de sakatlıklar can sıkıyor

Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip Ozanköy’de sakatlıklar can sıkıyor. Teknik direktör Seran Kaşif’ten alınan bilgiye göre Dalyan Ener, Hüseyin Aydıngönül, Berk Şen, Mustafa Kılıç, Fırat ve Bekir Yıldız gibi isimler büyük ihtimalle Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada sahada yer alamayacak.

 

 

6 yıl sonra ilk kez…

Ozanköy ile Doğan Türk Birliği ligde uzun zaman sonra karşı karşıya geliyor. İki takım son olarak 2010-2011 sezonunda karşılaşmış, Ozanköy o yıl, lig sonuncusu gelerek bir alt lige düşmüştü. Ozanköy’ün yıllar sonra Süper Lig’e geri dönmesiyle iki ekip yeniden karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak maç öncesinde dikkat çeken bir başka detay daha bulunuyor. Süper Lig’de 3 haftada 7 puan toplayan Doğan Türk Birliği, GAÜ Çetinkaya’nın Binatlı’ya kaybetmesiyle liderlik koltuğunda oturmaya devam etmişti. Ozanköy ise geride kalan 3 haftalık süreçte 1 puan toplayabildi. Kırmızı beyazlılar, ligin son sırasında yer alıyor.      

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.