1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yılın son yarışı
Yılın son yarışı

Yılın son yarışı

Anadolu Hayat Emeklilik 4. Klasik Otomobil Rallisi bu haftasonu Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği tarafından gerçekleştirilecek

A+A-

Anadolu Hayat Emeklilik 4. Klasik Otomobil Rallisi bu hafta sonu yapılıyor.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) tarafından düzenlenen ve Anadolu Hayat Emeklilik tarafından desteklenen ralli, 17-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

17 Ekim Cuma günü saat 16:30 – 18:30 arasında Lefkoşa Ortaköy’de bulunan Coşkuner Beer Garden’da yarışa katılacak olan araçlara sırasıyla teknik kontrol yapılacak, brifing verilecek ve ardından konvoy halinde şehir turu gerçekleştirilecek. Ayrıca SOS Çocuk Köyü’nden eski bir köy ötobüsüyle alınacak olan çocuklara burada yemek verilecek. Yarışın sponsoru olan Anadolu Hayat Emeklilik’ten de çocuklara hediyeler de verilecek.

Yarışın ilk günü olan 18 Ekim tarihinde saat 10.00’da İş Bankası Lefkoşa Merkez Şube önünden ilk araba start alacak. Buradan ayrılan yarışmacılar zorlu ve uzun bir parkurun ardından konaklayacakları Tatlısu Kaplıca Tesisleri’ne varacak. Akşam yemeğinden sonra burada konaklayacak yarışmacılar bir sonra yarışa devam edecekler.

Yarışmacılar 19 Ekim günü saat 11:00’de startın verileceği Tatlısu Kaplıca Tesisleri’nden ayrılıp gizli parkuru takip edip Gazi Mağusa Boğazı’na vararak yarışmayı tamamlayacaklar.

Neticeler yarış sonunda değil 20 Ekim Pazartesi akşamı yapılacak ödül töreninde açıklanacak.

Anadolu Hayat Emeklilik 4. Klasik Otomobil Rallisi yılın son yarışı olup, şampiyonaya en yüksek kat sayıyla puanını verecek.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur