1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldızlar yarı finale yükseldi
Yıldızlar yarı finale yükseldi

Yıldızlar yarı finale yükseldi

"Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda “Yıldız” takımımız Rusya’yı mağlup ederek adını “Yarı Final”e yazdırmayı başardı.

A+A-

 

"Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda  “Yıldız” takımımız Rusya’yı mağlup ederek adını “Yarı Final”e yazdırmayı başardı.
Rusya karşısında Mustafa Alnar’ın galibiyeti ile 1-1 eşitliğe gelen karşılaşmada Osman Şanlısoy’un rakibini 6-5 mağlup etmesi ile madalyaya uzanan “Yıldız” takımımız bu kez gözünü finale dikti. Osman Şanlısoy, Mustafa Alnar ve Bilge Alaçam’dan oluşan “Yıldız” takımımız “Yarı Final”de karşılaşacakları Polonya karşısında galibiyet hedefliyor. “Yarı Final” karşılaşması bugün KKTC saati ile 10:00’da başlayacak.

Gençler yarı finale yükselemedi
Diğer taraftan “Çeyrek Final”de Almanya ile karşılaşan Mehmetali Sözgen, Berk Soykara ve Doğukan Doğu’dan oluşan “Gençler” takımımız şanssız bir karşılaşma sonunda rakibine 2-1 mağlup oldu ve “Yarı Final” şansın yitirdi. “Çeyrek Final”de “8 Top”da mücadele eden sporcumuz Mehmetali Sözgen’in “8 Top” şampiyonu Alman sporcu Pascal Bruckmann ile eşleşmesi gözleri bu karşılaşmaya çevirirken, Sözgen’in şampiyon sporcuyu adeta hezimete uğratarak 7-4 mağlup etmesi kafilemiz arasında büyük sevinç yarattı. Sözgen’in galibiyeti ile 1-1 eşitliğe gelen karşılaşmada gözler bu kez Straight Pool’da mücadele eden sporcumuz Doğukan Doğu’ya çevrildi. Sporcumuz iyi performans sergilemesine rağmen rakibine 100-69 mağlup olmaktan kurtulamadı ve “Gençler” takımımız bu sonucun ardından şampiyonaya veda etti.

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur