1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldız-Kasımoğlu İkilisi Zirvede
Yıldız-Kasımoğlu İkilisi Zirvede

Yıldız-Kasımoğlu İkilisi Zirvede

Geçtiğimiz hafta Gönyeli’de KKTC Ralli Şampiyonası’nın 3’üncü ayağı, sprint şeklinde gerçekleşti.

A+A-

Son yıllarda en keyif aldığım rallilerden biri oldu bu yarış. Seyircileri de düşünerek hazırlanan üç tepeler bölgesi seyir açısından gerçekten çok keyif vericiydi.
Yarış öncesi sosyal medyada; Şampiyona lideri Ömer Yıldız’ın bu yarışı da kazanacağını söylemesi ve 2014 Şampiyonu Fikri Macila’nın yeni aldığı Skoda Fabia Süper 2000 ile sadece 2 gün antrenman yaparak neler yapacağı konuşuluyordu.

Etap, 4 kilometrelik Barbaros etabıydı. Etabın seyirci bölümü insanlarla dolup taşmıştı ve heyecanlı bekleyiş ilk aracın start almasıyla son bulmuştu. Mücadele eden her yarışmacının seyircilere çok keyifli dakikalar yaşattığı ralli sonunda Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi bu sezon 3’üncü yarıştan da galibiyetle ayrılmayı bildi. İkinci, Fikri Macila – Nebil Öneral ikilisinden hızlıydılar fakat yarış sonunda herkesin hemfikir olduğu bir konu vardı. Macila bu arabaya alışınca dereceler çok yakın oalcak ve heyecan tavan yapacak.

Yarış sonunda podyumu tamamlayan isim Lefkoşa Rallisi’nin şanssız ekibi, Deniz Denner – Ömer Topcu ikilisi olurken, birbirlerine çok yakın dereceler elde eden 3 ekipten Derviş Sütcüoğlu – Harun Çakır 4’üncü, Rauf Denktaş – Hasan Özseyhan ikilisi ise 5’inci oldular.

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur