1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Yılbaşı piyangosuna ilgi çok
Yılbaşı piyangosuna ilgi çok

Yılbaşı piyangosuna ilgi çok

Devlet Piyangosu’nun bu yılki Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiye 1 Milyon TL, 44 bin 578 kişinin bölüşeceği toplam ikramiye ise 2 Milyon 512 bin TL…

A+A-

Fehime ALASYA

Nüfusa göre çıkma olasılığı çok yüksek piyango olan KKTC Devlet Piyangosu bu Yılbaşı Özel Çekilişi ile 1 Milyon TL büyük ikramiye vermeye hazırlanıyor.

Devlet Piyangosu’nun bu yılki Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiye 1 Milyon TL, 44 bin 578 kişinin bölüşeceği toplam ikramiye ise 2 Milyon 512 bin TL…

Yapılan yeni bir uygulama ile bu yıl üçlü rakamlara da ikramiye dağıtılacak, 2 Milyon 512 Bin TL’lik toplam ikramiyeyi, 44 bin 578 kişi bölüşecek…   

Devlet Piyangosu’nun bu yılki Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiyenin 1 Milyon TL olacağı; toplam 2 Milyon 512 Bin TL ikramiyenin dağıtılacağı çekilişten de 44 bin 578 kişinin faydalanabileceği belirtildi.

Biletlerin satışa çıktığı ilk günden talep gördüğünü belirten bilet satıcıları ise gözünü aybaşına çevirdi.

Ödeme yapıldıktan sonra satışların patlayacağını ifade eden bilet satıcıları, 13. Maaş ödemesi ile de biletlerin kısa sürede tükeneceğinden yana hem fikir…

Bilet satıcıları ‘daha çok şans’ gerekçesi ile özellikle devlet piyangosunu önerdiğini ifade ederken, vatandaşı yerli piyangoyu desteklemeye davet etti.

Milli Piyango biletlerinin daha düşük ücrette olmasından dolayı talep gördüğünü belirten satıcılar, Devlet Piyangosu çekilişinde nüfusa oranla kazanma şansının daha yüksek olduğunu anımsattı.

 

BİLET SATICILARI NE DEDİ? BİLET SATICILARI NE DEDİ? BİLET SATICILARI NE DEDİ?

Serhan Kumru: “Satışlar başladı, çok da iyi gidiyor ama sanırım en çok da maaşlar ödenince yaşanacak. Bir de 13. Maaşlar gelince…”

Bu yılki satışların geçen yıldan daha iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle yeni yıl ikramiyesinde en çok Devlet Piyangosu satılıyor. Çünkü kazanma şansı daha çoktur ve verilen rakam da güzel bir rakamdır. 15 Kasım’dan beridir satışlar başladı, çok da iyi gidiyor ama sanırım en çok da maaşlar ödenince yaşanacak. Bir de 13. Maaşlar gelince…

Hasan Savoğlu: “Vatandaş kimi zaman Türkiye biletlerine yöneliyor çünkü bilet fiyatları daha ucuz ama bizler yerli bilet satmak istiyoruz ve insanları da buna teşvik etmeye çalışıyoruz”

Yeni yıla özel 200 bin adet bilet basıldı. Devretme olmadığı için de şans çok fazla ve büyük, o yüzden satışlar çok iyi olacak. Şimdi iyi değil çünkü ay sonu geldi, aybaşı ödeme olunca çok daha iyi olacak. Vatandaş kimi zaman Türkiye biletlerine yöneliyor çünkü bilet fiyatları daha ucuz, halk ucuza yöneliyor…

Bizler yerli bilet satmak istiyoruz ve insanları da buna teşvik etmeye çalışıyoruz.

Herkes biletin yanında kazı kazan soruyor, kazı kazan olmaması çok kötü…

Hüseyin Hacı: “Bizim devlet piyangomuzda vatandaşın şansı çok daha yüksektir. Bu yıl son üç rakama da ikramiye verilecek, bu yıl şans daha fazla…”

Satışlarımız çok güzel, aybaşı daha da güzel olacak… Bir de üzerine 13. Maaşlar gelince bilet satışlarında patlama yaşanacak. Geçen ay ikramiye 700 bin TL idi ve biletlerimiz satıldı, tükendi, bu yüzden yeni yıl ikramiyesinde de tükenecek diye düşünüyorum. Herkes devletimizin piyangosuna güvensin, hiçbir yolsuzluk olmaz, olamaz, kurumumuzu desteklesinler. Üstelik bizim devlet piyangomuzda vatandaşın şansı çok daha yüksektir. 

Bu yıl son üç rakama da ikramiye verilecek, bu yıl şans daha fazla…  

Cengiz Hüseyin Hakat: “Vatandaş devlet piyangosuna önem veriyor çünkü kazanma şansı daha yüksek…”

Satışlarımız yeni başladı, talep var, giderek artacak gibi de görülüyor… Rekabet, son günlerde başlayacak. Aybaşı maaşlar ödenince, 13. Maaşlar gelince bu satışlar çok daha iyi olacak. Vatandaş devlet piyangosuna önem veriyor çünkü kazanma şansı daha yüksek…

 


 

Piyangolar Birimi Sorumlusu Tigin Kişmir;
“Her dört biletten 1 tanesine mutlak, bir ikramiye denk gelecek demektir…”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Spor Dairesi Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirilen Devlet Piyangosu’nun bu yılki Yılbaşı Özel Çekilişi’nde bir kişi 1 Milyon TL kazanacak.

Piyangolar Birimi Sorumlusu Tigin Kişmir, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, 1 Milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanında birçok teselli ikramiyesinin de dağıtılacağını söyledi.
Toplam ikramiyeyi 44 bin 578 kişinin bölüşeceğine dikkat çeken Kişmir “Her dört biletten 1 tanesine mutlak, büyük veya küçük bir ikramiye denk gelecek demektir…” dedi.

Yapılan iyi çalışmalarla hem gelir fazlalığında hem de bilet satışlarında yükselişe geçtiklerini kaydeden Kişmir, 2017 yılından bugüne dek yaklaşık 26 Milyon TL’lik bir gelir elde edip, Sporda kullanılması için Maliye’de Spor Dairesi hesaplarına yatırdıklarını ifade etti.

Yılda 3 özel çekiliş

Yılda üç kez özel çekiliş yaparak çok fazla ikramiye dağıtıldığına değinen Kişmir, bunların 20 Temmuz, 15 Kasım ve Yeni Yıl çekilişi olduğunu belirtti.

Gelecek yıla ilişkin hedef planlaması yaptıklarını belirten Kişmir, 26 Milyon’larda seyreden bu geliri 30 Milyon’lara çıkarmayı planladıklarını anlattı.

“Bu sayede ülke gençliği ve sporuna yaptığımız katkı da artacak” diyen Kişmir, vatandaşların talepleri doğrultusunda, kurumun da çıkar ve menfaatlerini koruyarak doğru adımlar atmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kişmir, “Geçen yılbaşında toplam 3 Milyon 395 Bin TL’lik gelir elde ettik, bu yıl da daha fazlasını hedefliyoruz. 150 bin adet bilet satarsak yaklaşık 400, 500 Bin TL arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Bir ilk “üç rakamlarına da ikramiye dağıtacağız”

Bu yıl Yılbaşı Özel Çekilişi’nde yapılacak olan yeni bir uygulama ile daha fazla kişinin şansı olacağına değinen Kişmir, üç rakamlarına da ikramiye dağıtılacağını belirtti.

Kişmir, konuya ilişkin “Bu yıl ilk kez yaptığımız yenilik ile üç rakamlarına da ikramiye dağıtacağız. Bu ağı daha geniş alana yaydık. Bu sayede daha çok insanın kazanma şansı olacak” dedi.

“Halkımız bize güvenmeli”

Şeffaflık ilkesi ile hareket ettiklerini anlatan Kişmir, “İsteyen vatandaş gelip çekilişi yerinde, stüdyoda izleyebilir, hatta isteyen önceden bizimle temasa geçsin ve çekilişi kendisine yaptıralım. Bizler çok şeffaf ve dürüst iş yapmaya çalışıyoruz, bu bağlamda her çekilişimizi de canlı yayında gözler önünde yapıyoruz. Halkımız bize güvenmeli ve bunun bir şans oyunu olduğunu unutmamalı. Kazananlar da olacak, kaybedenler de, eleştirirken yapıcı olmalıyız, yıkıcı değil…” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur