1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yiğitcan Ankara’da yarışacak
Yiğitcan Ankara’da yarışacak

Yiğitcan Ankara’da yarışacak

4-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek final müsabakalarında ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu da yarışacak.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Süper Lig finalleri Ankara’da düzenlenecek. 4-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek final müsabakalarında ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu da yarışacak.

Mayıs ayında Mersin’de düzenlenen 1. Kademe yarışları sonunda Süper Lig finallerine katılmaya hak kazanan ekiplerden ENKA takımında mücadele eden Yiğitcan, takımı ile birinci olma başarısı göstermişti. Ankara’daki yarışlarda Yiğitcan takımı ENKA adına 4x100 metre branşında yarışacak. İlk kademede Yiğitcan aynı branşta takımı ile elde ettiği 39.54’lük derece ile Türkiye rekorunu kırmıştı. Şu anda finaller için Ankara’da bulunan Yiğitcan Hekimoğlu’nun antrenörü Celal Keleş de yarın bu şehre gidecek.

Dünya şampiyonasında yarışan isimler de koşacak

Türkiye Atletizm Milli Takımı ile Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen 15. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda yer alan atletler de Ankara’daki Süper Lig finallerinde yarışacak. Şampiyonada 100 metrede final koşan Ramil Guliyev’in yanı sıra Jack Ali Harvey, Yasmani Copello Escobar, Ali Kaya ve İlham Tanui Özbilen gibi isimler finallerde piste çıkacaklar.

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur