1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “Yetkililer sesimizi duyun lütfen”
“Yetkililer sesimizi duyun lütfen”

“Yetkililer sesimizi duyun lütfen”

Aydınköy İlkokulu Müdürü Zekiye Yoncacı, okulun oyun parkı ve halı sahasının bakımsız kalması nedeniyle isyan etti

A+A-

 

Aydınköy İlkokulu’nda öğrencilerin koşup oynayacağı oyun parkı ve halı saha kullanılmaz halde. Aydınköy İlkokul Müdürü Zekiye Yoncacı, okula ait halı sahanın 2 yıldır bakımsız ve zemini hazırlanmamış şekilde durduğunu, oyun parkının da dökülmeye başladığını söyleyen Yoncacı, yetkililerin hiçbir adım atmadığını dile getirdi.

 Çocuk oyun parkındaki bazı oyuncakların kırık dökük, bazılarının da eksik olduğundan yakınan Yoncacı, sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak isyan etti.
 

“Halı saha tellenip bırakılmış. Soruyorum size ilkokulda olup da teneffüslerde çocuklar nerede oynayacaklar? Hiç bir şey yapılamıyorsa, saha temizlenip zemin çocukların futbol oynayacağı şekilde düzenlenmelidir. Oyun parkı için salıncaklar eksik. Tahterevalli kırık dökük... Burası ilkokul! Çocuklar teneffüslerde oyunlar oynamalı…”

 

“Burası ilkokul…”

Yoncacı’nın paylaşmı şöyle: “Aydınköy İlkokulu'na ait olan halı saha, dönemin Eğitim Bakanı zamanında halı saha yapılmak maksadı ile böyle tellenmiş ve olduğu gibi bırakılmış. Soruyorum size ilkokulda olup da teneffüslerde çocuklar nerede oynayacaklar? Sahanın hali bu! 2 yıldır muhtarlığın harekete geçmesini bekliyorum, yok... Hiç bir şey yapılamıyorsa, saha temizlenip zemin çocukların futbol oynayacağı şekilde düzenlenmelidir. Oyun parkı için salıncaklar eksik. Tahterevalli kırık dökük... Burası ilkokul, ilkokul.. Çocuklar teneffüslerde oyunlar oynamalı… Yetkililer sesimizi duyun lütfen...

s1-030.jpg

s2-024.jpg

s3-015.jpg

 

 

Bu haber toplam 2388 defa okunmuştur
Etiketler :