1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeşilova’dan Engin Baytar hamlesi
Yeşilova’dan Engin Baytar hamlesi

Yeşilova’dan Engin Baytar hamlesi

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova, transferde sürpriz bir hamle yaptı. Yeşil beyazlı ekip bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlarda da forma giyen Engin Baytar’ı renklerine bağladı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova transferde sürpriz bir hamle yaparak bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Engin Baytar’ı kadrosuna kattı. Alsancak ekibi oyuncuya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzayı attırdı.

Almanya doğumlu olan 35 yaşındaki orta saha futbolcusu Engin Baytar, 2004 yılında Maltepespor ile Türkiye’ye adım attı. Baytar daha sonra Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Trabzonspor formaları giydikten sonra 2011 yılında Galatasaray’a transfer olarak 2014 yılı ocak ayına kadar bu takımın formasını giydi. Rizespor, Karşıyaka, Erzurumspor ve İstanbulspor’un ardından kısa süreli olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde Malatyaspor USA takımında görev yapan Baytar son olarak Karadeniz Ereğli Belediyespor’da forma giyiyordu.

Jeffrey de imzaladı

Merit Alsancak Yeşilova ayrıca ülkemizde birçok takımda forma giyen Jeffrey Makoti’yi de renklerine bağladı. Yerli statüde oynayabilen Jeffrey geçtiğimiz yıl Akova forması giyerken son olarak Çetinkaya ile antrenmanlara çıkıyordu.

Bu haber toplam 2498 defa okunmuştur
İlgili Haberler