1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeşilova ile anılırken İngiltere’ye imza attı
Yeşilova ile anılırken  İngiltere’ye imza attı

Yeşilova ile anılırken İngiltere’ye imza attı

Merit Alsancak Yeşilova ile anılan İngiliz futbolcu Jermaine Pennant, İngiltere’nin alt lig ekiplerinden Billericay Town ile anlaşma sağladı.

A+A-

 

 

Adı K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova ile anılan İngiliz futbolcu Jermaine Pennant, İngiltere’nin alt lig ekiplerinden Billericay Town ile anlaşma sağladı.

Bir süre önce transfer döneminin hareketli takımlarından olan Merit Alsancak Yeşilova’nın Jermaine Pennant’ı kadrosuna katabileceği spor kamuoyunda konuşulurken, oyuncunun İngiltere’nin sıralamaya göre 7’nci ligi gibi görülen ligde yer alan Billericay Town FC’ye transfer olduğu belirtildi. Kariyerinde Arsenal, Liverpool gibi takımlarda forma giyen Pennant, yeni kulübü ile iki yıllık anlaşma sağlarken, bugün oynanacak olan Leyton Orient maçında ilk kez forma giyeceği ifade edildi.

Billericay Town, geçen sezon da Paul Konchesky ve Jamie O'hara gibi eski Premier Lig oyuncularıyla anlaşmıştı. Aralık 2016'da kulübü satın alan Glenn Tamplin, beş yıl içinde Football League'e terfi etmeyi hedefliyor.

 

Bu haber toplam 1756 defa okunmuştur