1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Yeşil sahalara veda ettiler
Yeşil sahalara veda ettiler

Yeşil sahalara veda ettiler

Ülkemizin deneyimli hakemleri Mehmet Malek ve Mehmet Tarım aktif futbol hakemliği kariyerlerini, yaptıkları jübilelerle noktaladılar.

A+A-

Ülke futbolunun önemli hakemlerden Mehmet Malek ve Mehmet Tarım aktif futbol hakemliği kariyerlerini düzenlenen özel karşılaşmaların ardından noktaladılar. Mehmet Malek Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası’nda, Mehmet Tarım ise Attila Topaloğlu Anı Maçı’nda hakemliğe veda etti.

MALEK KTSYD KUPASI’NDA SON KEZ GÖREV YAPTI

Mehmet Malek 25 yıllık futbol hakemliği kariyerine noktayı koydu. Geride bıraktığımız 2017 – 2018 futbol sezonu ile son kez görev yapan Malek, Atatürk Stadı’nda Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanan KTSYD Kupası’nda son kez düdük çaldı. Karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlanırken kupaya uzanan taraf penaltılarla MTG oldu.

mal.jpg

OĞULLARI YARDIMCI HAKEM OLARAK YANINDA BULUNDU

Mehmet Malek’in jübilesinde ailesi onu yalnız bırakmadı. Kupanın ilk 10 dakikasında görev yapan Malek, daha sonra omuzlarla oyun alanı kenarına alındı. 10 dakikalık görev süresi boyunca Malek’in yardımcı hakemliğini oğulları Cemre ve Arif yaptı. Malek’e jübilesinin ardından KTSYD, KTFF ve Hakemler Derneği plaket takdim ederken, Kulüpler Birliği çiçek takdiminde bulundu.

TARIM’DAN VEDA

Ülkemizin bir diğer deneyimli hakemlerinden Mehmet Tarım da yeşil sahalara veda eden isimlerden oldu. Geçtiğimiz sezon son kez görev yapan Klasman Yardımcı Hakem Tarım, bu yıl 18’incisi düzenlenen Attila Topaloğlu Anı Karşılaşması’nda son kez bayrak salladı. Merhum Attila Topaloğlu’nun hakem hocalığı yaptığı yıllarda hakemliğe başlayan Tarım, Türk Ocağı ile Çetinkaya arasında Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada görev yaptı.

OMUZLARDA SAHAYI TERK ETTİ

Karşılaşmanın 10 dakikasında görev yapan Mehmet Tarım, daha sonra omuzlarda oyun alanının kenarına alındı. Mehmet Tarım’a merhum Attila Topaloğlu’nun oğlu Bengü Topaloğlu ve Hakemler Derneği Başkanı Niyazi Nizam anı plaketi ve çiçek takdim etti

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 385 Sayısı

Adres Kıbrıs 385 Sayısı