“Yerimizin Süper Lig olduğuna inanıyoruz”

“Yerimizin Süper Lig olduğuna inanıyoruz”

K-Pet Birinci Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Düzkaya, 10 haftası geride kalan ligde 18 puanla liderin 3 puan gerisinde dördüncü sırada yer alıyor.

A+A-

Düzkaya Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman hedeflerinin terfi mücadelesi veren 8 takım içerisinde en üstte yer almak olduğunu belirterek “Düzkaya’nın hak ettiği yerin Süper Lig olduğuna inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

                                                                                                      

Kahraman: “Birlikte en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz”

Sezonu 16 Temmuz’da 8 kişi ile sıkıntılı bir şekilde açtıklarını, başkan, yönetim kurulu ve teknik kadronun yoğun ve uyumlu bir şekilde çok çalışması sonrası yeni bir takım kurduklarını belirten Kahraman, “Geçen yılki takımdan sadece 4 oyuncumuz vardı. Bunun üzerine ihtiyacımız olan yerlere düzgün karakterli, yetenekli oyuncular transfer ettik. Başkan ve yönetim kurulumuz sürekli yanımızda olarak isteklerimizi yerine getirmeye çalışıyorlar. Sürekli olarak temas halindeyiz ve takımımızı birlikte en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.
“Teknik kadromuz ben, Hasan Kargılı ve Ali Rıza Levent hoca tüm bilgi ve tecrübelerimiz oyunculara en verimli şekilde aktarmaya çalışıyoruz” diyen Kahraman, “Çok şanslıyız ki antrenman kayıplarımız 0 denecek kadar az seviyededir. Oyuncularımız çok disiplinli formasını seven, özverili çalışan karakterli oyunculardır. Herkes verilen görevi en iyi şekilde, oynayan oynamayan fark etmeden yapmaya çalışıyor” dedi.

 

“Yerimizin Süper Lig olduğuna inanıyoruz”
Şu an ligde bulundukları yerden memnun olduklarını belirten Kılıçali Kahraman, “3 puan daha fazlamız olabilirdi. 1. Lig her zaman Süper Lig’den zor olmuştur. Süper lig şu an kopmuş görünüyor ama 1. Lig’de 8 takım terfi mücadelesi vermektedir. Bizim hedefimiz o 8 takımın arasında en üstte yer almaktır. Düzkaya’nın hak ettiği yerin Süper Lig olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Oyuncularına göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür eden Kahraman, her zaman yanlarında olan başkan ve yönetim kuruluna da ayrıca teşekkür etti. Kahraman, “Daha çok yanımızda görmek istediğimiz Düzkaya taraftarına çağrı yaparak bize tribünde desteklerini artırmalarını bekliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.