1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenişemediler: 1-1
Yenişemediler: 1-1

Yenişemediler: 1-1

Cihangir antrenman sahasında oynanan hazırlık maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı

A+A-

Necmi Belge

Bugün İzmit Gölcük kampına gidecek olan Cihangir, kamp öncesi son hazırlık maçını dün son Süper Lig şampiyonu Yenicami ile oynadı. Cihangir antrenman sahasında oynanan hazırlık maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı

Karşılaşmanın ilk yarısında, her iki takım da esas kadrolarını sahaya sürdükleri gözlemlendi. Ne var ki, ilk yarının tam hakimi son şampiyon Yenicami idi. Nitekim, kanatlardan ve ortadan geliştirdiği ataklarla adeta bunalttığı Cihangir karşısında Kenneth’in güzel golü ile 1-0 öne geçen Kartal, ilk yarıyı da 1-0 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına, Cihangir  bazı değişiklikler ile girerken, Yenicami uzun süre ilk 11’ini korudu. İkinci yarının başında yine atak görünen Yenicami idi. Ancak, 55’inci dakikadan sonra, orta sahada  oyunun üstünlüğü Cihangir’e geçti.
Cihangir, bu üstünlüğünün karşılığını karşılaşmanın son dakikalarında Chibuzar’ın attığı golle gördü ve durumu 1-1’e getirdi. Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca, karşılaşma 1-1 bereberlikle sonuçlandı.

Cihangir bugün Gölcük’e uçuyor
Yenicami ile kamp öncesi son hazırlık maçını yapan Cihangir bugün, bir haftalık kamp için İzmit Gökcük’e uçuyor. Kafile başkanlığını Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler’in yapacağı Cihangir, 3-9 Eylül tarihleri arasında İzmit  Gölcük’te kamp yapacak.

Bu haber toplam 1140 defa okunmuştur