1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Yenidüzen halen 3 TL’dir ve sizin desteğiniz yaşamsaldır!
Yenidüzen halen 3 TL’dir ve sizin desteğiniz yaşamsaldır!

Yenidüzen halen 3 TL’dir ve sizin desteğiniz yaşamsaldır!

YENİDÜZEN'in geleneksel basılı gazetesi halen 3 TL satış fiyatını korumaktadır.

A+A-

YENİDÜZEN'in geleneksel basılı gazetesi halen 3 TL satış fiyatını korumaktadır.
Kıbrıs Türk medyasında bazı gazetelerin fiyatını 5 TL olarak düzenlediği açıklanmıştır.
Türk Lirası'nın döviz karşısında olağanüstü değer kaybının en fazla etkilediği sektörlerden biri de ‘BASIN’dır.
Kağıt-Kalıp-Mürekkep dahil tüm baskı girdilerinin DÖVİZ üzerinden olduğu gerçeğinden hareketle kimi gazetelerin bu kararını saygıyla karşılamak kaçınılmazdır.

‘En uygun ücret’ politikası

ROTATİF tekniği ve yüksek teknoloji ile baskı hizmeti alan YENİDÜZEN, bir süredir matbaaya yönelik ödemelerini de günlük olarak Euro üzerinden yapmaktadır.
YENİDÜZEN’i 48 sayfa ve renkli olarak sizlere ulaştırmak, ayrıca, günün ilk saatlerinde baskıya girmek üzere tüm gelişmeleri izlemek için bu organizasyon kaçınılmazdır.
YENİDÜZEN dahil haber merkezi odaklı çalışan bir grup kurumsal ve yaygın gazetemiz satış fiyatını (henüz) korumaktadır.
Ülkede özellikle dar gelirli insanlarımızın yaşadığı sıkıntıları da göz önüne alarak YENİDÜZEN’i “en uygun ücrete” sizlere ulaştırmak gailesi içerisindeyiz.
Ancak bir gerçeği de paylaşmak istiyoruz: Bugün için sattığımız gazeteden elde ettiğimiz gelir, matbaa giderlerini karşılamamaktadır.

‘Kendi kendimize yeten bir yapı’

YENİDÜZEN, hiçbir kâr hedefi gütmeden, kendi kendine yeten bir yapıda yayınlarını sürdürürken, yegane geliri gazete satışı ve reklamlar; ayrıca, “geleneksel basılı gazeteler destek programı” dahilinde ülkenin ortak kaynaklarından aldığı sınırlı teşviklerdir.
Buna karşın, her gün 48 sayfa gazeteyi, geniş bir haber merkezi ve insan kaynağı ile sizlere sunan YENİDÜZEN, aynı zamanda www.yeniduzen.com internet haber portalı ve diğer tüm dijital mecralarını 7/24 güncellemekte; her hafta ADRES KIBRIS dergisini yayınlamaktadır. Fikirsel süreçlere destek amacıyla özerk GAİLE dergisine de baskı öncesi hazırlık, baskı ve dağıtım lojistik
desteği verilmektedir.
YENİDÜZEN basın emekçileri 2.800 ile 3.850 TL arasında bir maaş skalasında görev yapmaktadır ve özel medyanın genelinde ne üzücüdür ki tablo böyledir.
 

Sizin desteğiniz önemlidir

YENİDÜZEN, sabah 08.30’da başlayan ve gece 02.00’ye kadar süren döngüsü içerisinde nitelikli insan kaynağı ve teknolojiyle fikir özgürlüğü ve barış gazeteciliği çabasını sürdürmektedir.
İşte bu noktada, sizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç var.
Bu destek “her gün bir Yenidüzen satın alarak” verilebilir.
Bunun sözde değil özde olması yaşamsaldır.
Unutulmasın ki, internet haber sitemiz ya da dijital uygulamalarımızda, her gün size özel üretilmiş haberleri ücretsiz okumanıza rağmen, tüm bunların size ulaşmasının ciddi bir maliyeti vardır.
İnternet haber sitemiz, sosyal medya sayfalarımız ve dijital uygulamalarımızda sizler için üretilmiş pek çok özel haber ya da yorumu ücretsiz okuyorsunuz. Bu alanda üretimlerimizi sürdürmek, Yenidüzen'in fark yaratan gazeteci takımı ve insan kaynağını korumak, ayrıca yatırımlarımızla yenilenmek için halen basılı gazetemizin satışına ihtiyaç vardır.
Her gün evinize ve iş yerinize bir YENİDÜZEN almanız bize güç verecektir.
Dahası barış, hak, demokrasi ve çok sesli yayıncılığın korunması adına buna ihtiyacımız vardır.

Sevgilerimizle…

YENİDÜZEN basın emekçileri (a)
EDİTÖR

 

Bu haber toplam 2876 defa okunmuştur