1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yeniden cezaevine gönderildi
Yeniden cezaevine gönderildi

Yeniden cezaevine gönderildi

Otostop çekerek bindiği yaşlı adamı akrabası diye kandırarak bin 200 TL’sini alan E.K., aleyhindeki soruşturma tamamlandı

A+A-

Bir çok sabıka kaydı bulunan E.K., yeniden benzer suç işlediği gerekçesi ile tutuklandı. Yaşlı bir adamı dolandırdığı gerekçesi ile soruşturma başlatılan E.K., teminat talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.

 Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mehmet Kanteper olayla ilgili bulguları aktardı.

Kanteper zanlı E.K.’nin 19 Eylül 2019 tarihinde, saat 15.30 raddelerinde, Minareliköy'de faaliyet gösteren Fima isimli market önünde, kendisini, Akdoğan'da sakin müşteki 80 yaşındaki Ramadan Karaca'ya yeğeni Remzi olarak tanıttıktan sonra aracının benzininin bittiğini söyleyip adı edilenden sahte davranışla bin 200 TL nakit para temin ettiğini söyledi.

Kanteper olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine Girne’de tespit edilen zanlının tutuklandığını belirtti.

Polis, 13 Ağustos’ta zanlının ayrıca Mağusa’da Salih Gökmen’e kendisini zabıta olarak tanıtıp, sahtekârlıkla 400 TL aldığını belirtti. Polis, zanlının sabıkalarına değinip, tutuklu yargılanmasını talep etti. Zanlı, tutuklu yargılanmaya itiraz etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlının 2 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler