1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeniceköy’e yeni kulüp binası
Yeniceköy’e yeni kulüp binası

Yeniceköy’e yeni kulüp binası

Değirmenlik Belediyesi tarafından, sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik başlatılan Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı dün açıldı

A+A-

Değirmenlik Belediyesi tarafından, sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik başlatılan Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı dün saat 11:00’da açıldı. Açılışta, Değirmenlik Belediyesi ile “Kardeş Belediye” olmak amacıyla Başkan Osman Işısal ile protokol imzalamaya gelen Samsun Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç ve beraberindekilerin yanı sıra, 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanı da bulundu.

Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı açılışı sırasında Yeniceköy Muhtarı İbrahim Ömer Paşa, ve Yeniceköy Spor Kulübü Başkanı Hasan Hazal da birer konuşma yaparak Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’a ve çalışanlarına teşekkürlerini sundular.

Işısal: “Çağdaş hizmet yaratıldı”
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı için bir yıl önce yola çıkıldığını ve parkın tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulduğunu ifade ederken, Değirmenlik Belediyesi mimarları tarafından planlanarak, yine belediye personeli tarafından tamamlanan bu tesis ile halka yaraşır, kaliteli ve çağdaş bir hizmet yaratıldığını kaydetti.
Başkan Osman Işısal, gerçekleşen Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı’nda yaptığı konuşmasında Değirmenlik Belediyesi meclis üyelerine ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Tesisin özellikleri
Değirmenlik Belediyesi tamamlanan bu tesis ile; Yeniceköy, Kalavaç ve Çukurova köy halkının ihtiyacı olan ve ortak kullanabilecekleri düğün salonu, fitness alanı ve çocuk oyun parkı ile bölge halkına daha kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlıyor. Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı projesi ile bölge insanının sosyal ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerini gerçekleştirebileceklerini belirtirken, bu modern ve çağdaş tesisin bölge halkı için yapıldığını kaydetti. Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı bölge halkının sosyal ve kültürel alanlarda; gezip, dinleneceği düğün, nişan, festival, konser gibi önemli gün ve gecelerde kullanacağı bir mekân olarak inşa edildi. Bu sosyal tesis için Yeniceköy’de temin edilen toplam alanı 3515 m2 arazi üzerine yapıldı. Tesis içerisinde; Spor Kulübü Lokali, Düğün Salonu, Çocuk oyun parkı, fitness aletleri ve Wc binası Engelli/Bay/Bayan, iklime uygun ağaçlandırma yer alıyor. Spor ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri 1387 m2 çok amaçlı açık alan, festival, konser ve birçok kültürel faaliyetlerin yapılabileceği 930 m2 yeşil ve dinlenme alanı, Spor Kulübü Binası içerisinde 186 m2 kapalı alan, 123 m2 çok amaçlı iç kullanım alanı ve salon, buna ek olarak büfe, yönetici odası (Toplantı odası), wc bay bayan ve 1 adet duş uygulanmıştır.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur