1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yenicami’ye teşekkürler”
“Yenicami’ye teşekkürler”

“Yenicami’ye teşekkürler”

Yenicami’den BAL Ligi ekibi Uşak Sportif’e transfer olan Adil Uçar, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Yenicami’den Bölgesel Amatör Ligi (BAL)  takımlarından Uşak Sportif takımına transfer olan Adil Uçar, Yenicami yönetimine kendisinin önünü kapatmayıp transferine izin verdikleri için teşekkür etti. Başarılı orta saha oyuncusu, kendisinin geleceği için bir adım attığını ve Uşak’a başarılı olmak için gideceğini söyledi.

“Önümü kesmedikleri için teşekkür ederim”
Yenicami yönetimine ve futbolcu arkadaşlarına da teşekkür eden Adil Uçar, “Yenicami’ye benim önümü kapatmadıkları için ve kararımı anlayışla karşıladıkları için çok teşekkür ederim.”diye konuştu. Başarılı orta saha oyuncusu ayrıca KTFF Karması’nda da yer alamayacağını söyledi.

Bugün idmana çıkıyor
Dün akşam Uşak’taki kampa katılan Adil, bu sebeple karmadan affını istediğini ifade etti. Kararını teknik direktör Bülent Aytaç’a da ilettiğini söyleyen Adil, “O da beni anlayışla karşıladı ve bana başarılar diledi” dedi. Adil son olarak bugüne kadar kendisine destek olan herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Yerine Halil Turan alındı
Öte yandan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından yapılan açıklamada Uşak Sportif’e transfer olan ve daha önce KTFF Karması’na çağrılan Adil’in kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Daha önce BAL Ligi’ne transferi gündemde olan ancak takımı Yenicami’de kalan Halil Turan, Adil’in yerine kadroya dahil edildi.

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur