Yenicami’nin gözü beşinci galibiyette

Yenicami’nin gözü beşinci galibiyette

Süper Lig’e dört galibiyetle başlayan Yenicami, Gençlik Gücü karşısında beşinci galibiyetini alarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in kayıpsız lideri Yenicami, ligin ilk dört haftasında elde ettiği dört galibiyetle en üst basamakta haftayı tamamladı. Siyah beyazlılar ligin beşinci haftasında Gençlik Gücü ile karşı karşıya gelecek. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Esentepe karşılaşması ile Gençlik Gücü maçını YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

 

Devecioğlu: “2-0’a kadarki performanstan memnunum”

Esentepe karşısında 2-0 üstünlük yakaladıkları ana kadar takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu belirten Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, basit bir hatadan sonra kalelerinde gördükleri golden sonra skorun 2-1 oluşu ile birlikte tamamen rakiplerinin direncinin arttığını ifade etti. “Bizim de saha içerisindeki ciddi düşüşümüzden dolayı rakibe gereğinden fazla pozisyon verdik” diyen Devecioğlu, “Rakibimiz maça ortak olma şansı buldu. Biz de üçüncü golü bulma şansı elde ettik ama değerlendiremedik. Bundan dolayı iki takım da sonuna kadar maçta kaldı. Son saniye golü ile maçı kazandık” dedi.

 

“İyi futbolla galip gelmek istiyoruz”

Ligin dört haftası itibarı ile dört galibiyet elde eden bir Yenicami olduğunu belirten Sedat Devecioğlu, “Bu hafta Lefkoşa derbisinde Gençlik Gücü ile karşılaşacağız. İnşallah iyi futbolla derbiyi kazanıp 5’te 5 yaparak rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyerek hedefimiz olan şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“G.Gücü istikrarın meyvelerini topluyor”

Gençlik Gücü’nün yönetim ve antrenör istikrarının meyvelerini toplamakta olduğunu belirten Devecioğlu, “Bu tecrübe onlara doğru yabancı seçimi ve yerli kadro kurmakta önemli geri dönüş sağladı. Sezona 8 puan toplayarak başlamaları ile bunu gösterdiler. Bizim için zor bir maç olacak” dedi. Yenicami sakatlığı bulunan Salih Güvensoy dışında karşılaşmaya tam kadro hazırlanıyor.

Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.