1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YENİCAMİ’DE TEMPO ARTACAK
YENİCAMİ’DE TEMPO ARTACAK

YENİCAMİ’DE TEMPO ARTACAK

KOUASSI VE FABİEN DENENİYOR... Yeni sezon hazırlıklarına devam eden son Süper Lig şampiyonu Yenicami, Fildişi Sahili’nden getirdiği Konan Kouassi ve Mongba Fabien’i denemeye aldı. Yaşları 17 ve 18 olan, forvet ve sağ kanat mevkilerinde görev yapan futbolc

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, 2015 – 2016 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar dün Fildişi Sahili’nden gelen biri forvet, diğeri sağ kanat oyuncusunu denemeye aldı. Önümüzdeki haftadan itibaren tempoyu arttıracak olan Yenicami, 14 günlük sürede 5 hazırlık maçı oynayacak ve ardından kampa girecek.

27 Temmuz’dan bu yana çalışmalarını sürdüren Yenicami, dün Attila Topaloğlu Sahası’nda 20’inci antrenmanını gerçekleştirdi. Siyah beyazlıların antrenmanına Fildişi Sahili’nden getirilen Konan Kouassi ve Mongba Fabien de dahil oldu. Forvet ve sağ kanat oyuncusu olan Kouassi ve Fabien, bir süre denendikten sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroya dahil edilecek.

Perçinci: “Oyuncuların sergilediği karakterden memnunum”

Hazırlıklarla ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Yenicami antrenörü Emre Perçinci, önümüzdeki haftadan itibaren temponun daha da artacağını belirtti. Transfer konusunda kulübün yapısına uygun oyuncuları almak istediklerini belirten Perçinci, bu doğrultuda yaşları 17 ve 18 olan iki Fildişi Sahili kökenli oyuncu Kouassi ve Fabien’i denemeye aldıklarını aktardı.

Çalışmalardan şu ana kadar memnun olduğunu söyleyen Perçinci, artan bir grafikleri olacağını dile getirdi. Hazırlıkları önce Süper Kupa, ardından da lig için yaptıklarını belirten Perçinci, oyuncuların sergiledikleri karakterden ötürü memnun olduğunu, kadronun tecrübeli futbolcularla genç futbolcuların birleşmesinden oluşacağını sözlerine ekledi.

Bugün rakip Değirmenlik

Yenicami hazırlık dönemi kapsamında bugün Değirmenlik ile Sadık Cemil Stadı’nda bir hazırlık maçı oynayacak. Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününü antrenmanla geçirecek olan siyah beyazlı ekip Cumartesi günü 16 Ağustos Stadı’nda Binatlı ile bir hazırlık maçı daha yapacak. Pazar gününü boş geçirecek olan Yenicami, önümüzdeki haftanın ilk 2 gününü antrenman yapacak. 2 Eylül Çarşamba günü Hamitköy’le bir hazırlık maçı daha oynayacak olan siyah beyazlılar, Perşembe günü teknik ve taktiğe dayalı bir antrenman yaptıktan sonra boş geçen Cuma gününün ardından Cumartesi ve Pazar günü Yılmaz Balcı Kupası’nda mücadele edecek.

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur