Yenicami’de kilit kelime: Motivasyon

Yenicami’de kilit kelime: Motivasyon

İlk galibiyetini Baf Ülkü Yurdu karşısında alan, ancak savunma anlamında sıkıntılı bir maçı geride bırakan Yenicami’de Lefke maçı hazırlıkları sürüyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de üçüncü hafta konuk olduğu Baf Ülkü Yurdu’nu 5-4’lük skorla yenen ve ilk galibiyetini alan Yenicami’de bir yandan ilk galibiyetin mutluluğu yaşanırken, diğer yandan savunmadaki  sıkıntılar ise dikkat çekiyor. Takımın genç teknik adamı Sedat Devecioğlu konsantrasyon olarak takım savunmasında sıkıntı yaşadıklarını belirtirken, bunu daha iyi motive olmaları halinde aşabileceklerini belirtti.

 

Devecioğlu: “Konsantrasyon olarak sıkıntımız var”

Haftanın açılış maçında Baf Ülkü Yurdu karşısında son 10 dakikaya 5-2’lik skor üstünlüğü ile giren Yenicami, son bölümlerde kalesinde gördüğü 2 golle sıkıntılı anlar yaşamış, buna rağmen maçı 5-4 kazanarak ligdeki ilk 3 puanını almıştı. Yenicami’de teknik direktör Sedat Devecioğlu maçta rahat pozisyona girerek goller bulduklarını, ancak kalelerinde basit goller görerek oyunun son bölümlerinde maçı zora soktuklarını söyledi. Yetenek olarak değil, konsantrasyon olarak takım savunmasında sıkıntımız olduğunu düşünüyorum” diyen Devecioğlu, “Özellikle skoru yakaladığımız bölümlerde daha motive olabilmemiz halinde futbolumuzu daha iyi noktaya taşıyabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

“Lefke iyi futbol oynamaya çalışan bir ekip”

Yenicami, ligde 4’üncü haftanın maçında kendisi gibi ligdeki ilk galibiyetini alan Lefke Türk Spor Kulübü’nü konuk edecek. Bu karşılaşma ile ilgili de görüşlerini belirten Devecioğlu, “Lefke’nin iyi bir kadrosu var. İyi futbol oynamaya çalışan, yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip. Kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanarak maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.