1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami yabancı deneyecek
Yenicami yabancı deneyecek

Yenicami yabancı deneyecek

Son şampiyon Yenicami, gençleşen kadrosuna iki yabancı takviyesi yapmayı planlıyor. Siyah beyazlılar şartların uygun olması halinde yerli bir stoperi kadrosuna dahil edebilir

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de yeni sezon hazırlıkları devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlı ekip bu hafta iki yabancı futbolcuyu denemeye alacak. Kulübün şartlarına uygun olması halinde yerli bir stoperin transferi de gündemde.
Yeni sezon öncesi Serhan Önet, Serkan Önet ve Erdoğ Barkınay’ın takımdan ayrılması sonrasında özellikle savunma bölgesinde şimdilik sıkıntısı bulunan Yenicami, bu bölgeye takviye yapmayı planlıyor. Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Yenicami antrenörü Emre Perçinci, kulübün ekonomik yapısına uygun olması halinde yerli bir savunma oyuncusunu transfer edebileceklerini belirtti.

İki yabancı denenecek
Geride bıraktığımız sezon 2 yabancı futbolcu hakkını Kenneth ve Batshi’den yana kullanan, ancak sezon ortasında Kenneth’in Mısır Ligi’ne transfer olması ile birlikte sezonu tek yabancı ile tamamlayan Yenicami’de yabancı oyuncular da değişecek. Batshi’nin taliplerinin olması sonrası hücum hattına iki yabancı takviyesi yapmayı düşünen Yenicami, bu hafta iki oyuncuyu deneyecek. Siyah beyazlı ekip çalışmalarına Yusuf Kaptan Sahası ve Hamitköy Stadı’nda devam edecek.

Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur