Yenicami başkanını seçti

Yenicami başkanını seçti

Yenicami’de gerçekleşen olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olan Ali Vehid üyelerin onayını alarak kulübün yeni başkanı oldu.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de olağanüstü genel kurul kulüp lokalinde gerçekleştirildi. Başkanlık seçimi gündem maddesi ile toplanan genel kurulda aday olan Ali Vehid üyelerin onayını alarak kulübün yeni başkanı seçildi.

Yenicami’de bir süre önce başkan Hüseyin Metinser ve yönetim kurulu görevlerinden istifa kararı almıştı. İstifa sonrasında kulüpte uzun yıllardır yöneticilik görevi yapan Ali Vehid, başkanlık için aday oldu.

Kulüp lokalinde gerçekleşen olağan genel kurulda Hüseyin Metinser ve Ali Vehid üyelere yönelik konuşmalar gerçekleştirdiler. Daha sonra Vehid üyelerin onayını alarak kulübün yeni başkanı oldu.

 

Yönetimde görev dağılımı yapıldı

Yenicami’de göreve gelen yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Ali Vehid (Başkan), Ercan İbrahimoğlu, Salahi Çağman (Asbaşkan), Selçuk Zekai (Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü), Ahmet Şeytan (Mali İşler), Evrim Hınçal, Abdullah Sultanoğlu (Sosyal İşler), Raşit Özgür, Çağakan Kabataş (Reklam ve Pazarlarma), Ömür Gedik, Arınç Perçinci (Tesis Sorumlusu), Serhan Gönelli, Murat Karakuş, Şenol Karayel (Futbol Şube), Bolkan Bardak, Erdi Şener, Barış Erkmen, Safiye Özaltıner (Akademi), Engin Avkıran, Bülent Avcan, Halil Onalt, Levent Özerdağ (Faal Üye), Erdaş Erbilen (Hukuki İşler)

Bu haber toplam 1978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.