Yenicami Akademi Emiroğulları’na emanet

Yenicami Akademi Emiroğulları’na emanet

Yenicami Akademisi’nde kabuk değişimi yaşanıyor. Akademi Koordinatörlüğü’nden ayrılan Simay Kanan’ın yerine Erdoğan Emiroğulları’nın göreve getirildi

A+A-

Eren ŞİŞİK

Ülke futbolunda altyapı için kurulan ilk akademilerden olan ve bu alanda öncü bir spor kulübü olan Yenicami Akademi’de değişim yaşanıyor. Bu bağlamda geçtiğimiz gün görevden ayrılan genç antrenörler İsmail Pirgalı ve Şefik Şanlıtürk’ün ardından Akademi Koordinatörü Simay Kanan da koordinatörlük görevinden ayrılma kararı aldı. Kanan’ın yerine Akademi Koordinatörlüğü görevine Erdoğan Emiroğulları getirildi.

U15’te görev yapıyordu

Son olarak Yenicami U15 Takımı’nı çalıştıran Erdoğan Emiroğulları, takıma final oynatma başarısı göstermişti. Aynı zamanda bir öğretmen olan Erdoğan Emiroğulları’nın bu göreve getirilmesinin ardından, akademi için 5 yeni antrenör istihdam edildi.

Pirgalı ve Şanlıtürk Gönyeli yolunda

Öte yandan takımdan ayrılma kararı alan İsmail Pirgalı ve Şefik Şanlıtürk’ün de, Emre Perçinci önderliğinde kurulan Gönyeli Akademi’ye gideceği öğrenildi. İsmail Pirgalı’nın Gönyeli Akademi Koordinatörlüğüne getirilmesi beklenirken, Şefik Şanlıtürk’ün de akademide çalışacağı gelen bilgiler arasında.

Çağan Çerkez oyuncu avında

Yenicami Akademi’de altyapı çalışmaları da hızla sürerken, A2 Antrenörü Çağan Çerkez de yeni oyuncu keşfetmek için arayış içinde. Özellikle altyapıdan iyi oyuncular çıkarma konusunda önde gelen takımlardan olan Yenicami’de Çağan Çerkez’in BTM Ligi’ni markaja aldığı ve bu maçları izleyerek genç oyuncu avında olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 3877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.